Karrier az MSK-nál

Jól képzett és motivált munkatársak jelentik a sikerünk kulcsát

A jövőre való felkészülés jegyében fontosnak tartjuk a fiatal alkalmazottaink képzését és továbbképzését, illetve a szakembereink és vezetőink professzionális fejlődését. A vállalatcsoportunkon belül elérhető hosszútávú karriertervek és sokszínű karrierutak lehetővé teszik munkatársaink egyéni továbbfejlődését. Váljon Ön is innovatív vállalatunk részesévé és tájékozódjon a különböző álláslehetőségekről vállalatcsoportunknál.

Szakmai tapasztalattal rendelkezők

Kamatoztassa tapasztalatait a vállalatunknál és vállaljon új kihívást nemzetközi telephelyeink egyikén.

Diplomások

Tegye meg az első lépést a munkaügyi életbe az MSK-val. Egyéni gyakornoki programok, illetve a pályakezdés a vállalatcsoportunkon belül lehetőséget biztosítanak Önnek arra, hogy megalapozza a jövőbeni karrierjét.

Felsőfokú tanulmányokat folytatók

Szakmai gyakorlat az egyetem/főiskola alatt vagy egy továbbképzés az Ön jövőbeni szakmai karrierjének fontos építőelemei. Ezen okból kifolyólag felkínáljuk a felsőfokú tanulmányokat folytatóknak a lehetőséget, hogy egy szakmai gyakorlat, gyakornoki tevékenység keretében vagy az Ön projektmunkája, illetve szakdolgozata megírásához nyújtott támogatással első szakmai tapasztalatot szerezhessenek.

Tanulók

Fedezze fel a jövőbeni foglalkozását. Az MSK-nál lehetősége van különböző foglalkozásokat megismerni egy szakmai gyakorlat vagy az iskola mellett végezhető kisegítő tevékenység keretében, valamint elvégezni egy képzést, illetve duális tanulmányokat folytatni különböző kereskedelmi vagy technikai területen.

Kezdje karrierjét az MSK-val!

Tájékozódjon a nemzetközi állásajánlatainkról.