Diplomások

Nemzetközi karrier jövővel

Fektesse le nemzetközi karrierje alapjait az MSK-csoportban. Mindegy, hogy gyakornoki program vagy közvetlen munkakezdés - elkötelezettséggel és lelkesedéssel különböző munkalehetőségek és karrierutak nyílnak meg Ön előtt.

Gyakornoki programok

A gyakornoki program ideális friss diplomások számára. Gyakornoki programjainkban Ön átfogó és érdekes képzést kap nemzetközi bevetésekkel. „On the job“ szerzi meg a gyakornoki program alatt célzottan a know-how-t és tapasztalatot a nemzetközi vállalatcsoportunk különböző területein. Ily módon 12-24 hónap alatt optimálisan érheti el jövőbeni pozícióját és mindenkori feladatkörét és átfogó áttekintést kap a termékeinkről, eljárásainkról, folyamatainkról. A mi célunk az, hogy hamar azonosítsuk az alkalmas fiatal munkavállalókat vállalatcsoportunk felelősségteljes pozícióira, fejlesszük őket és hosszútávon a vállalatunkhoz kössük. Ezért már a gyakornoki program kezdetén egy határozatlan idejű munkaviszonyt kínálunk Önnek, hogy Ön is hosszútávon tudjon tervezni velünk. Gyakornoki programjaink számára nincsenek fix kezdő időpontok, annak érdekében, hogy Önnel közösen az Ön igényeire szabott programot tudjunk kialakítani.

Közvetlen munkakezdés

Az MSK Covertech Group-nál elért karrier nemzetközi lehetőségeket nyit meg Ön előtt a vállalatcsoportunkon belül. Tanulmányait követően a kezdetektől fogva sokat szeretne mozogni és már döntött valamelyik terület mellett? Konstruktőröktől kezdve értékesítési mérnökökön és projektvezetőkön, marketing-referenseken és controllereken keresztül a PLC-programozókig és szervíz technikusokig - mi rendszeresen keresünk motivált és lelkes fiatal munkavállalókat. Átfogó betanulást biztosítunk Önnek, hogy optimálisan fejlődhessen az új feladataival. Támogatjuk Önt egyéni fejlődése során az MSK-csoportban.  

 

Állásajánlatok

Kezdje karrierjét az MSK-val!

Tájékozódjon a nemzetközi állásajánlatainkról.