Szakmai tapasztalattal rendelkezők

Tapasztalattal egy közös jövőbe

Izgalmas kihívások, multikulturális csapatmunka és a termékeink minőségére vonatkozó kimagasló igény mind a munkahelyeink alkotórészét képezik. Hozza magával szakmai tudását, illetve tapasztalatát és váljon a nemzetközi vállalatcsoportunk részesévé.

Tevékenységi területek

A gép- és berendezésgyártás területén tevékenykedő közepes méretű vállalatként keresünk szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakat vállalatcsoportunk technikai és kereskedelmi területeire is. Kezdje az új kihívást egy nemzetközi és innovatív környezetben, amelyben Ön szakmailag és személyesen is továbbfejlődhet és a szakterületén szakértővé válhat. Tájékozódjon a "Jelentkezzen most" link alatt az aktuálisan nyitott pozícióinkról a Marketing és Reklám, Kereskedés és Projektvezetés, Konstrukció és Fejlesztés, Beszerzés, Termelés, PLC-programozás, Aftersales szervíz, Pénzügy és Controlling, IT, Human Ressources, illetve szerződések és vállalati jog területén.

Iniciatív pályázat

Ön már rendelkezik szakmai tapasztalattal a saját területén, ám a "Jelentkezzen most" link alatt nem találja az Önnek megfelelő profilt? Egy világos szakmai céllal vagy egy különleges szakmai végzettséggel és egy konkrét tevékenységi elképzeléssel szívesen megragadhatja a kezdeményezést és pályázhat nálunk.

Állásajánlatok

Kezdje karrierjét az MSK-val!

Tájékozódjon a nemzetközi állásajánlatainkról.