Kultúra és filozófia

Egy családi vállalatnál nem a profit az egyedüli döntési alap

A munkatársakért és a környezetért viselt felelősség a céges filozófiánk egyik központi eleme.

Corporate Social Responsibility

A sikeres Human Resource Management és a forrásokkal való kíméletes bánásmód nálunk kulcsszerepet játszanak. Termékeink és vállalatunk számára forráskímélő fejlesztési súlypontokat határoztunk meg. Az MSK gépek mindig a legkisebb energiafelhasználás iránti igénnyel készülnek.

A bachelor- és master-szakdolgozatok tekintetében a főiskolákkal és egyetemekkel folytatott együttműködéssel, illetve a klevei Rhein-Waal Főiskola egyik tanszékének támogatásával, a technikai és kereskedelmi foglalkozások szakmai képzésével és Magyarországon egy államilag elismert szakképzéssel egy hatékony hálózatot építettünk ki és bővítünk folyamatosan munkatársaink képzettségének támogatására.

Rendszeresen szervezett Inhouse-oktatások vagy Management-Coaching-ok éppúgy a vállalati filozófiánk részét képezik, mint a vevők munkatársainak oktatása a saját MSK oktatási centrumunkban. A munkahely legmodernebb IT-rendszerekkel történő egészségtudatos kialakítása, a saját MSK-étterem egészéges konyhával és a naponta rendelkezésre álló friss gyümölcs hozzájárulnak munkatársaink egészségének megőrzéséhez. Az, hogy a munkatársaink családjai is részt vehetnek olyan közös rendezvényeken, mint a nyári ünnepségek vagy a karácsonyi ünnepség, számunkra természetes.

Kezdje karrierjét az MSK-val!

Tájékozódjon a nemzetközi állásajánlatainkról.