Események az MSK Covertech Group-nál

Események az MSK Covertech Group-nál

A legkülönfélébb belső- és külső rendezvények és kiállítások lehetővé teszik az üzleti partnerek, pályázók és munkatársak, illetve családjaik számára a bepillantást a vállalatunk mindennapjaiba. Olyan házon belüli rendezvények, mint pl. egy nyílt nap a legjobb alkalmat kínálják, hogy valódi betekintést lehessen nyerni a vállalatunkba. Különösen a karrier-rendezvények biztosítják a rendszeres alkalmat az érdeklődők számára, hogy megismerjék vállalatunkat, illetve  munkatársainkat és tájékozódjanak a karrier lehetőségekről.

Találkozzon velünk valamelyik eseményen és ismerjen meg személyesen is bennünket

Az MSK Covertech Group különböző toborzó rendezvényeken is jelen van. Pillantson rá eseménynaptárunkra és látogasson meg minket a rendezvények egyikén.

Eseménynaptár

There are no events in the current view.

Visszatekintés

Nyílt nap Kleveben az MSK Verpackungs-Systeme GmbH 40 éves évfordulójának alkalmából

Az MSK 40 éves céges történelemre tekint vissza. Ezen évforduló ünneplésére 2016. június 17-18-án a klevei gyár területén sokszínű program zajlott az üzleti partnerek, munkatársak és a nyilvánosság számára. A nyílt napon voltak gyárlátogatások az irodaépületeken és a szerelőcsarnokon keresztül a gépek bemutatásával kiegészítve, a régióból érkező érdeklődők betekintést kaptak a munka világába és a nemzetközi szinten tevékenykedő vállalatunk termékeibe. A látogatók tájékozódhattak a karrier lehetőségekről és a munkaügyi kilátásokról az MSK-nál. A jó szórakozást egy változatos program élő zenével, étel és ital az ünnepi sátorban, valamint a gyerekek számára ugráló vár, nyereményjátékok, speed-kick és további programok biztosították. A regionális rádióadó, az Antenne Niederrhein ugyancsak a helyszínen volt és élőben tudósított a vállalatról.

9. Céges futóverseny a Rajna menti Emmerich-ben

Az MSK Verpackungs-Systeme GmbH munkatársai a már kilencedik alkalommal megrendezésre került céges futóversenyen vettek részt az emmerichi sétányon 2018. június 8-án. Az MSK már ötödik alkalommal állt rajthoz ezen a rendezvényen. A következő sportos kihívás a 2018. szeptember 1-jén Kleve-ben megrendezésre kerülő városi futórendezvény lesz.

„Egyetemisták/főiskolások találkozása a gazdasággal" a Rhein-Waal Főiskolán Kleve-ben

2019. május 15-én került megrendezésre a Rhein-Waal Főiskolán az Egyetemisták/főiskolások találkozása a gazdasággal“ elnevezésű rendezvény. 14.00 - 17.00 óra között végzős hallgatók ismerhették meg a regionális vállalatokat, hogy gyakorlati lehetőségekről, projekt- vagy bachelor-munkáról, illetve karrier lehetőségekről tájékozódjanak. Az MSK Verpackungs-Systeme GmbH egy kiállítóstanddal képviseltette magát és tájékoztatta a néhány tucat érdeklődőt az MSK-csoporton belüli karrier lehetőségekről.

 

Kezdje karrierjét az MSK-val!

Tájékozódjon a nemzetközi állásajánlatainkról.