MSK kicsomagoló rendszerek

Fóliacsomagolt raklapok teljesen automatizált kicsomagolása az MSK Defotech kicsomagoló berendezés segítségével

Különösen a magas raklapos rakományok kicsomagolása a munkavédelem szempontjából jelentős veszélyforrást rejt magában.

A kicsomagoló berendezés, az MSK Defotech minimálisra csökkenti a személyzet általi kézi beavatkozást, ezáltal hatékonyan hozzájárul a nagyobb biztonsághoz. A teljesen automatizált kicsomagolás miatt a személyzet számára nem áll fenn csúszásveszély, sem pedig a leeső üvegek által okozott kockázat.

Az MSK a szabadalmaztatott MSK Defotech-kel egy teljesen automata kicsomagoló berendezést kínál, amely fólicsomagolt raklapos rakományokat a legkisebb térben biztonságosan kicsomagol. Ezenfelül hatékony megoldást kínál a megnövekedett termelési sebesség számára és a többműszakos üzem személyzeti költségeinek csökkentésére. A gép zökkenőmentesen beleillik a már meglévő termelési folyamatba és gond nélkül összeköthető előtte vagy utána álló gépekkel.

Előnyei:

  • nagyobb biztonság a kicsomagolás során a személyzet és a termék számára
  • nagyobb kicsomagolási sebesség – teljesen automata, óránként akár 60 raklap
  • személyzeti költségmegtakarítás
  • lehetséges a fólia teljes újrahasznosítása
  • helytakarékos

 

A legszűkebb térben

Az MSK Defotech szűk helyviszonyok esetén is alkalmas, mivel a raklapokat a legszűkebb térben is biztonságosan kicsomagolja. Egy speciális letekerő eljárásnak köszönhetően nagyon kíméletes módon dolgozik. A rugalmasan tárolt Wickeldorn szükség esetén óvatosan visszatolja az elcsúszott rakományt a helyes pozícióba.

 

Fólia teljes újrahasznosítása

A kicsomagolást követően az MSK Defotech egy speciális fólia elszállításon keresztül automatikusan előkészíti a fóliát az újrahasznosításra. A csomagolófóliák tisztán fajtánkénti összegyűjtése esetén ezek teljes mértékben újrahasznosíthatók – Egy olyan előny, amely hozzájárul a termelősor rentábilitásához az italiparban.

A kiegészítő kötegprés segítségével a fóliát a kapcsolódó újrahasznosításhoz köteggé lehet összenyomni. Ez a megoldás jelentős helymegtakarítást tesz lehetővé a tárolás során.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.