MSK – az Ön erős partnere a válsághelyzetekben is

23.03.2020

Tisztelt ügyfelek, partnerek és beszállítók! 
 
Az MSK Covertech Group szoros figyelemmel kíséri a jelenlegi koronavírus-járvány globális fejleményeit és a kitörés megfékezésére tett intézkedéseket. 
Az MSK már valamennyi MSK leányvállalatnál foganatosított kiterjedt megelőző intézkedéseket annak érdekében, hogy minimalizálja a fertőzés belső kockázatát. Ily módon biztosítjuk az MSK Csoport tevékenységeinek működőképességét, valamint továbbra is fenntartjuk termelést és a vevőinknek történő szállítást.  

  • Dolgozóink védelme érdekében valamennyi helyszínen szigorúbb higiéniai intézkedéseket vezettünk be a legfrissebb orvosi szakvéleményeknek megfelelően. 
  • A leányvállalataink közötti és az ügyfeleinkhez történő utazásokat a minimumra csökkentettük és csak vészhelyzetben kerül rájuk sor. 
  • A belső és külső eseményeken való részvétel beszüntetésre került. 
  • Dolgozóink közül néhányak otthonról dolgoznak, hogy elkerüljük az összes csoport egyszerre történő megfertőződését. 
  • Az ügyfelekkel, beszállítókkal és pályázókkal való találkozók további értesítésig csak telefonon vagy videokonferencián keresztül történnek. 

A jelenlegi krízis során stabil és megbízható partnerként továbbra is elérhetőek vagyunk az Önök számára. Dolgozóink továbbra is elérhetőek e-mailen, telefonon vagy Skype-on keresztül. 

Maradjunk nyugodtak és küzdjük le együtt ezt a válságot! 

Köszönjük a megértésüket. 
 
Üdvözlettel, 
 
Christina Hannen
CEO

Linda Hannen 
CEO

Egyéb híreink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.