MSK Verpackungs-Systeme GmbH

Az MSK Verpackungs-Systeme GmbH egy a tulajdonos család által irányított családi vállalkozás, a székhelye Kleve-ben van. Itt található az MSK Covertech Group alapító központja. Kleveben található a Cégvezetés, a Controlling, a Kereskedés, a Projektvezetés, a Fejlesztés és az Engineering , illetve a nemzetközi Szervíz. Mindenekelőtt prototípusok, nagyteljesítményű- vagy különleges gépek összeszerelése folyik itt.

40 éve úttörő a nagyteljesítményű csomagolási berendezések területén

A céget 1975-ben alapította Reiner Hannen úr, aki ma feleségével, Christina Hannen asszonnyal, illetve lányukkal, Linda Hannen asszonnyal irányítja a vállalatot. 

Vevőinkkel való együttműködés

Jelentős vállalatokkal való szoros együttműködésben jöttek létre megoldások és fejlesztések az üreges üveg-, az ital-, a háztartási eszközök-, a papír- és nyomdaipar, a vegyipar, az építőanyag-ipar és további iparágak számára. Nemzetközi fejlesztőcsapatok több mint 50 szabadalmat alkottak. Az MSK szolgáltatása már az MSK gép megvásárlása előtt kezdődik. Így az MSK vevőtechnikumban eredeti vevőtermékek tesztelésére és analizálására kerül sor az optimális kezelési és csomagolási eljárás kialakítása érdekében.

Kapcsolat:

MSK Verpackungs-Systeme GmbH

Benzstraße

47533 Kleve

Deutschland / Németország

Tel. + 49 (0) 2821/ 506 – 0

Fax: +49 (0) 28 21 / 17 86 6

info@msk.de

51.8055053
6.1407922

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.