MSK Defotech - fully automatic unwrapping system

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA, VÉDJEGYEK, LICENSZJOGOK, KÖZZÉTÉTELI JOGOK

1. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

  • Az információk, amelyeket az MSK, mint jelen honlap üzemeltetője az Önök rendelkezésére bocsát, a lehető legnagyobb gondossággal kerültek kiválasztásra. Az információkat folyamatosan aktualizálják és ellenőrzik. Ennek ellenére nem garantálható a hibamentesség. Ezért mint információs szolgáltató minden felelősséget vagy garanciát kizárunk a jelen honlapon megjelenő információk pontosságáért, teljeskörűségéért és aktualitásáért. 
  • Az MSK kifejezetten kizárja a felelősséget olyan harmadik fél internetes oldalain található tartalmakért, amelyekre a jelen honlapon külső link formájában utalás történik. Itt olyan idegen honlapokról van szó, amelynek tartalmára nincs befolyásunk. A linkelt oldalakat a linkek aktiválása előtt gondosan felülvizsgáltuk. Ennek ellenére nem lehet kizárni, hogy a mindenkori oldalak üzemeltetői tartalmi változásokat eszközöltek, amelyek sértik a hatályos jogot vagy az MSK alapelveit. Az MSK elhatárolja magát az ilyen tartalmaktól és nem felel az ilyen honlapok üzemeltetőinek adatvédelmi intézkedéseiért sem.
  • Jelen honlap üzemeltetőjeként fenntartjuk a jogot, hogy mindenkor előzetes bejelentés nélkül megváltoztassuk, kiegészítsük a hozzáférhető információkat és adatokat. Amennyiben a honlapunk a jövőre vonatkozó kijelentéseket tartalmaz, az ilyen kijelentések az MSK Management meggyőződésére és megítélésére alapulnak és ezáltal kockázatot és bizonytalanságot foglalnak magukba. Az MSK nem köteles az ilyen jövőre vonatkozó kijelentések aktualizálására. Az ilyen kijelentések iránti felelősséget kifejezetten kizárják.
  • Csomagolási berendezéseink, logisztikai rendszereink és szervíz-szolgáltatásaink tulajdonságaira és lehetőségeire vonatkozó a bevetéstől- és alkalmazástól függő kijelentéseknek a vevőspecifikus körülmények alatt végzett, a vevő felelősségi körébe tartozó akalmazásspecifikus alkalmazási paramétereknek kell megfelelni. Így az MSK a felelősség minden formáját kizárja olyan anyagi és szellemi károkért, amelyek esetleg a jelen honlap hibás, nem teljeskörű vagy már nem aktuális tartalmán alapulnak.

 

2. VÉDJEGYEK

  • Az MS-Word és az MS-PowerPoint a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei. A Java a Sun Microsystems bejegyzett védjegye. Az Acrobat az Adobe Systems Inc. bejegyzett védjegye.
  • Ellentétes kikötés hiányában minden a www.msk.de honlapon használt végjegy jogilag védett. Ez mindenekelőtt a céges logókra és ismertetőjelekre érvényes.

 

3. LICENSZJOGOK, KÖZZÉTÉTELI JOGOK

  • Az MSK innovatív és informatív honlap-tartalmakat kínál Önnek. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a honlap-tartalmakban található szellemi tulajdon, ideértve a szabadalmat, védjegyet és szerzői jogokat is, jogilag védve van. Jelen honlap nem biztosít licenszet az MSK szellemi tuajdonának használatára. A sokszorozás, terjesztés, vissza- és továbbadás és egyéb felhasználás az MSK írásbeli engedélye nélkül nem megengedett.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.