MSK complete solutions: handling, conveying, packaging

MSK komplett rendszerek

MSK Complete Systems - Testreszabott kezelő, szállító és csomagoló rendszerek egyetlen forrásból

A teljes kezelő-, szállító- és csomagolási berendezések testreszabott megoldásait az MSK szakemberei a vevőspecifikus igények szerint, évtizedes tapasztalat alapján alkotják meg. Mivel minden egy forrásból származik, nincs szükség számos komponens kapcsolódási pontra, mint potenciális hibaforrásra, a teljes berendezés hatékonysága nő.

Gläser Paletten

A hideg vég

Az MSK az üvegtermelés ún. teljes hideg vég teljeskörű szolgáltatója és az egyik piacvezető ezen a területen. Az MSK a hűtőkemencétől kezdve a teljes gépfelszerelést egy forrásból szállítja.

Verpackte Papierpaletten

Komplett rendszerek a papír- & nyomdaipar számára

A teljes csomagolósor papírtermékek, kartomcsomagolások és nyomdaipari termékek számára, egy forrásból.

Verpackte Chemiepaletten

Komplett rendszerek az építőanyag- & a vegyipar számára

Az MSK palettázó-, szállító- és csomagológépekből álló hálózati, intelligens és teljes szolgáltatási rendszert kínál, amely automatizálja a teljes raklaplogisztikai folyamatot a termékek beérkezésétől kezdve a teljesen automatizált teherautóra történő rakodásig.

Komplett rendszerek logisztikai központok részére

MSK hálózattal összekapcsolható, komplett megoldásokat kínál automatizált folyamathoz, rakománybiztosítás és raklapkezelő logisztika területén. Ezeknél a megoldásoknál a munkafolyamat a targonca automatizált lerakodásával és a raklapok kicsomagolásával kezdődik a beérkező áruk esetén. MSK legfőbb szakterületét a raklapra helyezés és a fóliás csomagoló rendszerek jelentik, a rakomány biztosítása szempontjából pedig előnyös, hogy teljesen automatizált raklapkezelő szállítószalagos rendszereket tudnak kínálni a raklapokról targoncára való rakodás megkönnyítésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.