MSK megoldások az italipar számára

Innovatív MSK rendszerek a nagyobb termelékenység és rugalmasság érdekében: Az ital- és élelmiszeriparban hatékony rakományrögzítés és raklapkezelés

Nemzetközi innovációk a jobb produktivitás és rugalmasság érdekében: Tekintet nélkül arra, hogy depalettázás, kicsomagolás, csomagolás vagy szállítás, az MSK-rendszerek intelligens megoldásokkal hatékony és zökkenőmentes termelési folyamatokról gondoskodnak az ital- és élelmiszeriparban. Olyan MSK innováviók, mint a Clean-Design, alsózsugorítási eljárás vagy az MSK Shrinkcover is hozzájárultak ahhoz, hogy a megnövekedett követelmények ellenére a termelősorok egyre rugalmasabban és gazdaságosabban tudnak dolgozni.

Defolierer Getränke

Kicsomagoló rendszerek az italipar számára

Az MSK teljesen automatizált kicsomagoló rendszereket kínál, amelyek biztonságosan és zárt térben távolítják el a fóliacsomagolást a raklapos rakományokról. Különösen a függőleges pántolású spirális sztreccsfóliázott raklapok kicsomagolásához az MSK kifejlesztett egy teljesen automatikus pánt eltávolítót is. A rendszerek hatékony megoldást nyújtanak a megnövekedett gyártási sebességre, valamint a személyzeti költségek csökkentésére a több műszakos műveletek során.

Palettierer für Getränke

Palettázó rendszerek az italipar számára

A megfelelő rendszer kiválasztása a kész italtermékek depalettázására, illetve palettázására a palackozósor gazdaságosságának előfeltételei. Részben- vagy teljesen automatizált, robot vagy hagyományos, az MSK-gépek moduláris elven épülnek fel.

Schrumpf- und Stretchverpacken Getränke

Csomagolási rendszerek az italipar számára

Az MSK csomagológépei a legkülönbözőbb raklapos italtermékeket csomagolnak a szállításhoz, rugalmasan és költséghatékonyan. Mind a zsugorfóliás, mind a nyújtottfóliás csomagolás területén a becsomagolt termékek nagyfokú biztonságát és egy jó reklámhatást nyújtanak az MSK-rendszerek.

Getränkebranche Fördersysteme

Szállítási rendszerek az italipar számára

Az MSK raklapkezelési spektruma kifejezetten az italipar igényeihez, a változó raklapméretekhez igazodik. A termelési folyamathoz szükséges csomagolóanyag kezelése is az MSK teljesítési terjedelméhez tartozik.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.