MSK megoldások a vegyipar számára

A legmagasabb igények kielégítése: MSK speciális anyagáramlási és csomagolórendszerek a vegyipar számára

A vegyipar nemzetközi szinten számít az MSK megoldásaira, ha csomagolási technológiáról és szállítási rendszerekről van szó. Az MSK megoldások nemcsak a gazdaságosságukkal, fukcionalitásukkal és megbízhatóságukkal győznek meg, hanem megfelelnek a vegyipar biztonsággal és korrózióvédelemmel szemben támasztott speciális követelményeinek is.

Stretchverpacken Chemie

Csomagolási rendszerek a vegyipar számára

A vegyipari termékek nagyon magas követelményeket támasztanak a rakománystabilitással szemben, különösen, ha az oszlopos formában rétegzett kötegeket kell raklapozni. Tudjon meg többet a két eljárásról, a zsugorfóliás csomagolásról és a nyújtottfóliás csomagolásról.

Palettenbandförderer Baustoffe Esco

Raklapszállítási rendszerek a vegyipar számára

Teljesen automatizált csomagolási berendezésekkel kombinálva az MSK raklapszállítói integrált szállítási rendszerként dolgoznak. Az MSK raklapszállító vegyipari kivitele speciálisan a vegyipari követelményekre lett hangolva.

Komplett rendszerek a vegyipar számára

Hálózati és intelligens: palettázó-, szállító- és csomagológépekből álló MSK szolgáltatási rendszerek, melyek lehetőséget nyújtanak a teljes raklaplogisztikai folyamat automatizálására, a termékek beérkezésétől kezdve a teljesen automatizált teherautóra történő rakodásig.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.