MSK resource savings

Savings through technology

Savings through technology

Szlogenünkkel összhangban, amely "Megtakarítás a technológia segítségével", az MSK technológiák nagyfokú megtakarítási lehetőséget kínálnak az energia-, anyag- és személyi költségek terén. A gépkoncepcióinkat következetesen ezekre a követelményekre szabjuk és folyamatosan továbbfejlesztjük. 

Return on Investment

Egyes MSK gépeknél a forrásvédelem által elért megtakarítás néhány éven belül meghaladja a gépberuházás kezdeti költségét.

Akár 40 %-os energiamegtakarítás

Az MSK Shrinkcover egy MSK zsugorfóliás csomagolási berendezés energiafelhasználását - fóliavastagságtól és raklapformátumtól függően - akár 40%-kal csökkenti, ezáltal az MSK berendezések az energiamérleg tekintetében jelentősen az iparági átlag felett helyezkednek el.

MSK alsózsugorítási eljárás

Az maga idején szabadalmaztatott MSK alsózsugorítási eljárás az iparágban szokásosan használt fóliaerősség jelentős csökkentését tette lehetővé. A versenytársak végül licenszet kértek tőlünk erre az eljárásra.

Nemcsak becsomagolás, hanem kicsomagolás is

Az MSK vezette be a piacra az első teljesen automatizált gépet fóliacsomagolt raklapos rakomány-egységek automatizált kicsomagolására. Az MSK Defotech által a kicsomagolási sebesség és a munkabiztonság jelentősen nőtt. 

Egyedi megoldások a tartós megtakarítás érdekében

A vevőtechnikumunkban az Ön eredeti termékeivel végzett összehasonlító csomagolási tesztek alapján szívesen konzultálunk Önnel és feltárjuk az MSK technológia alkalmazása által elérhető egyedi megtakarítási lehetőségeket.

A magas saját gyártási arány biztosítja a technológiai előnyt

A magas saját gyártási arányunknak köszönhetően függetlenek vagyunk a beszállítóinktól és a teljes minőségi ellenőrzést, a kivitelezés-, a fenntarthatóság-, és a gépeink költségeinek ellenőrzését a kezünkben tudjuk tartani. Ezáltal az alkatrészek hosszútávú rendelkezésre állása is biztosított.   

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.