MSK megoldások az építőanyag-ipar számára

Rugalmasság egy dinamikus iparágban: MSK megoldások a raklapcsomagoláshoz és a teljes raklaplogisztikához, beleértve az építőanyagok rakománybiztosítását is

Az MSK évtizedek óta az építőanyag-ipar fontos partnere, amennyiben csomagolási- és szállítási rendszerekről van szó. Az MSK speciális gépek széles választékát nyújtja, amelyek mind funkcionális szempontból - mint a rakománystabilitás vagy a nedvességgel szembeni védelem - mind gazgasági szempontból - mint rugalmasság, költségek és megbízhatóság - hatékony megoldásokat jelentenek a végcsomagolás területén.

Baustoffe Verpackungsmaschine

Csomagolási rendszerek az építőanyag-ipar számára

A termék sajátosságától és a paletták rétegzésének rendjétől függően a szállítási csomagolás elérhető rakománystabilitása a döntő a csomagolási technológia kiválasztásánál. Tudjon meg többet a két eljárásról, a nyújtottfólia-zsákos és a zsugorfólia-zsákos csomagolásról.

Baustoffbranche Fördersysteme

Szállítási rendszerek az építőanyag-ipar számára

Az MSK raklapszállítói az építőanyag iparban legkülönbözőbb raklapokat és raklap nélküli árut szállítanak. Teljesen automatizált csomagolási berendezésekkel kombinálva az MSK raklapszállítói integrált szállítási rendszerként dolgoznak.

Komplett rendszerek az építőanyagipar számára

Teljes raklaplogisztika egyetlen forrásból: az MSK palettázó-, szállító- és csomagológépekből álló hálózati, intelligens és teljes szolgáltatási rendszert kínál. Ez automatizálja a teljes raklaplogisztikai folyamatot a termékek beérkezésétől kezdve a teljesen automatizált teherautóra történő rakodásig.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.