MSK megoldások az építőanyag-ipar számára

Rugalmasság egy dinamikus iparágban: MSK megoldások a raklapcsomagoláshoz és a teljes raklaplogisztikához, beleértve az építőanyagok rakománybiztosítását is

MSK évtizedek óta az építőanyag-ipar fontos partnere úgy a raklapozás, a csomagolás, mint a szállítórendszerek terén. Az MSK speciális gépek széles választékát nyújtja, amelyek mind funkcionális szempontból - mint a rakománystabilitás vagy a nedvességgel szembeni védelem - mind gazgasági szempontból - mint rugalmasság, költségek és megbízhatóság - hatékony megoldásokat jelentenek a végcsomagolás területén.

Baustoffe Verpackungsmaschine

Csomagolási rendszerek az építőanyag-ipar számára

A termék sajátosságától és a paletták rétegzésének rendjétől függően a szállítási csomagolás elérhető rakománystabilitása a döntő a csomagolási technológia kiválasztásánál. Tudjon meg többet a két eljárásról, a nyújtottfólia-zsákos és a zsugorfólia-zsákos csomagolásról.

Baustoffbranche Fördersysteme

Szállítási rendszerek az építőanyag-ipar számára

Az MSK raklapszállítói az építőanyag iparban legkülönbözőbb raklapokat és raklap nélküli árut szállítanak. Teljesen automatizált csomagolási berendezésekkel kombinálva az MSK raklapszállítói integrált szállítási rendszerként dolgoznak.

Raklapozó rendszerek az építőanyag-ipar számára

Az építőanyag-iparban alkalmazott MSK-raklapozó rendszereket egyedi igényeknek megfelelően terveztük. A különböző csomagolási formátumok szerint biztosítunk rugalmas megoldásokat a csomagok szállító raklapokra történő egymásra helyezésekor.

Komplett rendszerek az építőanyagipar számára

Teljes raklaplogisztika egyetlen forrásból: az MSK palettázó-, szállító- és csomagológépekből álló hálózati, intelligens és teljes szolgáltatási rendszert kínál. Ez automatizálja a teljes raklaplogisztikai folyamatot a termékek beérkezésétől kezdve a teljesen automatizált teherautóra történő rakodásig.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.