Az új állása csak
egy kattintásnyira van.
Bild Alt Text

Kezdje pályafutását az MSK-nál

join our team

Családi vezetésű vállalatcsoportunk, az MSK Covertech öt telephellyel Németországban, Magyarországon, Franciaországban, az USA-ban és Kínában az egyik vezető nemzetközi gyártója a raklapos rakomány egységek és nagy kötegek csomagolási rendszereinek és anyagáramlási technológiáinak. A berendezések és szoftverek folyamatos innovációjával, átfogó ügyfélszolgálattal és kiemelkedő teljesítményű csapatunkkal az ipari csomagolósorok és logisztikai rendszerek partnereként vezető pozíciót vívtunk ki magunknak. Sikerünk kulcsát a jól képzett és motivált alkalmazottak jelentik.

Miért az MSK?

Az MSK-nál egy stabil, innovatív családi vállalkozás személyes munkahelyi légköre várja Önt. Változatos projektek várnak Önre, számos fejlődési lehetőség és juttatás mellett.

Vállalati kultúra

Közepes méretű családi vállalkozásként közös célokért dolgozunk, lelkesedéssel és hangsúlyozottan gyakorlatias mentalitással. A siker, a növekedés és az innováció mellett az egészség és az elégedettség a legfontosabb számunkra.

Nemzetközi karrier

Karrier több országban! Multikulturális együttműködés a mindennapi munkában, nemzetközi projektmegbízások vagy hosszú távú külföldi karrier – az MSK Csoportnál nemzetközi tapasztalatokat szerezhet.

A technológia iránti rajongás, az első osztályú csapatmunka és az ügyfeleink visszajelzései ösztönöz minket a legjobb teljesítmény elérésére.

Uwe Jonkmanns, Director Sales & Marketing

A szervizosztály számunkra kapcsolatteremtő értékkel bír, hiszen minden nap különböző nemzetek ügyfeleivel dolgozunk együtt.

Klaus Burdack, Service Manager

Gyakornokként csatlakoztam az MSK csapatához, ahol Nagy segítséget nyújtottak diplomadolgozatom elkészítéséhez. Miután sikeresen befejeztem a tanulmányaimat, állandó állást ajánlottak nekem, és most az MSK-nál dolgozom a marketing területén.

Melani Kuhlmann, Marketing

Vállalatunk számos izgalmas képzési lehetőséget nyújt. A sikeres gyakornokok nagy része a gyakornoki idő után is az MSK-nál marad.

Pascal Beijer, koordinátor, Traineeship

Rólunk, általunk - MSK mint munkaadó

about MSK

Ön többre vágyik, mint csak munkára? Több mint 45 éve biztosítunk teret munkatársainknak a közreműködésre, továbbfejlődésre és önazonosításra. A változatos és az egész vállalatra kiterjedő karrierlehetőségek, valamint a munkatársainkkal együtt fejlődő munkakörök lehetőséget adnak Önnek arra, hogy hosszú távon velünk alakítsa jövőjét.

Jelenleg nincs olyan pozíció, amely megfelelne a választásának.
To top

Álláslehetőségek az MSK-nál

entry level

Fiatal munkatársak képzésére és továbbképzésére, valamint szakembereink és vezetőink szakmai fejlődésére összpontosítunk, így készülünk a jövőre. A hosszú távú karriertervek és a vállalatcsoporton belüli változatos karrierutak lehetővé teszik alkalmazottaink egyéni fejlődését. Váljon Ön is innovatív vállalatunk részévé, és tájékozódjon a vállalatcsoportunkhoz való csatlakozás különböző lehetőségeiről.

Szakmai tapasztalattal rendelkezők

Kamatoztassa tapasztalatait a vállalatunknál és vállaljon új kihívást nemzetközi telephelyeink egyikén.

TUDJON MEG TÖBBET

Diplomások

Tegye meg az első lépést a munkaügyi életbe az MSK-val – egyéni gyakornoki programmal, illetve közvetlen pályakezdéssel a vállalatcsoportunkon belül,

TUDJON MEG TÖBBET

Felsőfokú tanulmányokat folytatók

Szerezze meg első szakmai tapasztalatát az MSK-nál szakmai gyakorlat, gyakornoki tevékenység, projektmunka vagy szakdolgozati támogatás keretében.

TUDJON MEG TÖBBET

Tanulók

Fedezze fel a jövőbeni foglalkozását – egy szakmai gyakorlat vagy az iskola mellett végezhető kisegítő tevékenység keretében Az MSK-nál emellett gyakorlati képzést vagy  duális tanulmányokat folytathat.

TUDJON MEG TÖBBET

Munkavállalói juttatások az MSK-nál

benefits

Összetett beilleszkedési program

Mi törődünk kollégáink jólétével, mentorprogramunkkal és különböző integrációs eszközeinkkel teszünk azért, hogy minél hamarabb otthon érezd magad közöttünk

Rugalmas munkaidők

Rugalmas munkaidő-modellek, beleértve a Home office lehetőség

Fejlődési lehetőség

Egyéni képzési és továbbfejlődési lehetőségek, változatos karrierutak, nemzetköziség

Étkezés

Céges étterem friss és minőségi ételekkel, teakonyhával és ingyenes gyümölcsökkel

Fitness

MSK Running Team, közös részvétel sporteseményeken, e-bike kölcsönzés

Corporate Benefits

Céges kedvezmény márkás termékek széles választékára az életmód, technológiai stb. területén

Rendezvények

Karácsonyi partik partnereinkkel, tavaszi illetve Mikulás-ünnepség, grillezések a kollégákkal

Család és karrier

Családbarát munkaidő, vállalati rendezvények családos munkavállalóink számára

A kiválasztás folyamata

process

Jelentkezés

Nyújtsa be pályázatát honlaponkon keresztül

Dokumentumellenőrzés

Talál az Ön profilja vállalatunkhoz? Töltse fel akkor azt

Interjúk

A beszélgetés során lehetőségünk nyílik jobban megismerni egymást

Helyszíni találkozó

Személyesen is megtekintheti leendő munkakörnyezetét

Értesítés

Minden esetben értesítjük pályázatának eredményéről

Sikeres felvétel

A beléptetést követően, máris munkába állhat