MSK megoldások a háztartási eszköz-ipar számára

Jó optikai hatás és szállítási védelem - MSK csomagológépek és szállítórendszerek a háztartási készülékek hatékony és biztonságos termékszállításához

A tűzhelyektől a hűtőszekrényeken át a mikrohullámú sütőkig és a mosógépekig – a fehér áruk legtöbb vezető gyártója az MSK technológiát választja a szállítási csomagolás keretén belül. A zsugorfóliás csomagolás, a nyújtottfólia-zsákos csomagolás és a szállítási rendszerek területén az MSK évtizedek óta kínál csomagolósorokat, különösen a nagy teljesítmény-követelmények kielégítésére is.

Stretchverfahren für Weißwaren

Csomagolási rendszerek háztartási eszközök számára

Megbízható védelem a kezelés és szállítás során, illetve a legjobb márkajelzés olyan fontos követelmények, amelyeket a háztartási eszköz ipar a szállítási csomagolással szemben támaszt. Ennek érdekében fontos a tiszta, sérülésmentes csomagolás, amelyben az eszköz jól és lehetőség szerint teljes terjedelmében látható.

Szállítási rendszerek háztartási eszközök számára

Különböző termékformátumok és magas ütemteljesítmény nyugodt szállítás és -szállítási irányváltás mellett. Ezek mind a háztartási eszköz ipar kihívásai.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.