MSK szoftverrendszerek

Hatékonyságnövelő szoftverrendszerek csomagolóüzemek és belső logisztikai rendszerek számára

A termelési folyamatok-  az Ipar 4.0 mentén zajló megnövekedett - automatizálása és digitalizálása innovatív és hálózatba kapcsolt szoftverrendszereket követel meg. Az MSK EMSY termékcsaláddal az MSK személyre szabott szoftveres megoldásokat szállít a csomagolás és a logisztika világába. Ezeket a megoldásokat a különböző iparágak igényeihez igazítják, céljuk pedig az, hogy rövid és hosszú távon egyaránt megnöveljék a gépi és logisztikai folyamatok hatékonyságát.

A gép egyszerű vezérlése – MSK EMSY 6

Az MSK EMSY 6 egy egyedi vizualizációs szoftver, ami egyszerűvé teszi a komplex palettázó, csomagoló és szállító rendszerek irányítását. Továbbá lerakja a hálózatba kapcsolt és okos gépi folyamatok alapjait is, melyek a teljesen automatizált intralogisztika felé vezetnek, az Ipar 4.0 mentén.

Mobil működtetés – MSK EMSY move

Egy mobil ipari tablet használatával az MSK EMSY move mobilitást és biztonságot kínál a rendszerkiterjesztések működtetéséhez. Ez a szoftver kényelmes megoldás különösen a hosszú szállítópályákhoz és a több modulból álló palettázó vagy csomagolási rendszerekhez, vagy akár az iparág meghajtó rendszereinek finomhangolásához.

Mobil állapotfigyelés – MSK EMSY smart

Ön bárhol is tartózkodik, akár az MSK rendszerétől távol, ez az okostelefonra készült felhasználóbarát alkalmazás a csomagolt raklapok vagy termékek gyors, valós idejű állapotfigyelését teszi lehetővé.

Átláthatóság az üvegipar számára – MSK EMSY analytics

Az MSK EMSY analytics alkalmazás az Ipar 4.0 szellemében köti össze a Cold End valamennyi EMSY által vezérelt gépének adatait, lehetővé téve a teljes Cold End valós idejű adatok alapján történő, központosított elemzését. Az MSK EMSY analytics átláthatóságot biztosít a Cold End általános hatékonyságához, valamint lehetőségeket ismer fel a hatékonyság növeléséhez.

Digitális támogatás – MSK EMSY service

A digitális MSK szervizpad optimalizálja a karbantartást, a javítást és a pótalkatrészek szállítását. A kamera, videó, chat és a digitális dokumentumok jelentette digitális támogatás az MSK rendszer minden vonatkozásában hatékonyabbá teszi a kommunikációt és a támogatást.


- HAMAROSAN -

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.