Corporate Social Responsibility

Társadalmi felelősségvállalás

Vállalati kultúránk része az alkalmazottainkért való felelősségvállalás

 

A sikeres humánerőforrás-gazdálkodás és a természeti erőforrások megőrzése kiemelt szerepet tölt be cégünkben. Büszkén elmondhatjuk, hogy cégünk még vállalkozói díjat is nyert innovációs vezetésért.

Munkatársaink továbbképzéseinek érdekében széles és sokszínű kapcsolatrendszert építettünk ki főiskolákkal és egyetemekkel: lehetőség van szakmai gyakorlatok, alap- és mesterdolgozatok, műszaki és kereskedelmi oktatási szakképzésre. Emellett professzori állást hirdetünk a klevei Rhein-Waal Alkalmazott Tudományok Egyetemén.

Továbbá vállalati filozófiánk részét képezik a házon belüli képzések vagy vezetői coaching, valamint ügyfeleink dolgozóinak képzése az MSK oktatóközpontunkban. Ezen folyamatok folyamatos fejlesztés alatt állnak.

Az egészségtudatos munkakörnyezetünk gondoskodik a dolgozók egészségéről és jólétéről. Ennek részeit képzik  a legmodernebb informatikai rendszerek és az MSK saját étkezdéjében elérhető egészséges menük, valamint a mindennapi ingyenes gyümölcs kínálata is.

Munkatársaink családjainak bevonása kiemelten fontos számunkra a céges rendezvényeken, beleértve a nyári fesztiválokat és karácsonyi partikat is.

A szociális és környezetvédelmi projektek rendszeres támogatása szintén mélyen gyökerezik vállalati kultúránkban, mind helyi, mind nemzetközi szinten.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.