Pioneering and sector-specific: Exceptional demands on pallet load safety have affected the past four decades of MSK packaging systems technology.

MSK csomagolási rendszerek

Úttörő és ágazatspecifikus: a raklapos rakomány biztosításával szemben támasztott különleges követelmények uralták az elmúlt négy évtizedben az MSK csomagolástechnológiáját. Több MSK szabadalom alapul vételével, valamint különböző iparágak vezető vállalataival szoros együttműködésben, úttörő megoldások születtek a raklapos csomagolással szemben támasztott ágazatspecifikus követelmények kielégítésére.

Schrumpf- und Stretchverpacken Getränke

Schrumpfverpackungsanlagen

MSK Schrumpfverpackungen verleihen der Ladung größtmöglichen Halt auf der Palette und schützen die Produkte rundherum für Lagerung und Transport. Die Erwärmung der Schrumpffolie erfolgt schonend, sicher und energiesparend.

Stretchverpackungsanlagen

Mit ihrem speziellen Folienspannverfahren ermöglichen MSK Haubenstretchanlagen das Verpacken vieler Palettenformate oder Großgebinde und stellen eine sichere und kosteneffiziente Alternative zu herkömmlichen Wickelstretchmaschinen dar.

Individuelle Verpackungslösungen

Egyedi csomagolási rendszeri megoldások

Függetlenül attól, hogy mennyire különbözőek az Ön raklapos rakományai, mi olyan csomagoló-berendezéseket tervezünk Önnek, amely a termékeit rugalmasan és költséghatékonyan csomagolja.

Hibrid csomagolási rendszeri megoldások

Az MSK vegyes megoldásokat is kínál, azaz olyan csomagoló-beredezéseket, amelyek a raklapos rakomány egységeket mind nyújtottfólia-zsákkal, mind zsugorfólia-zsákkal tudják csomagolni.

Félautomatizált csomagolási rendszerek

Félautomata csomagolási rendszereket ott alkalmaznak, ahol a raklapok darabszámára tekintettel egy automatizált zsugorítórendszer nem gazdaságos vagy különleges alkalmazásokat, illetve utólagos kézi csomagolást kérnek.

Im industriellen Einsatz setzt das Spitzenmodell unter den Handschrumpfgeräten STARLIGHT® Professional völlig neue Maßstäbe.

Félautomatizált csomagolórendszerek

Az MSK kézi zsugorító eszköze, a STARLIGHT® ott kerül alkalmazásra, ahol a raklapok darabszámára tekintettel egy automatizált zsugorítórendszer nem gazdaságos vagy különleges alkalmazásokat vagy utólagos kézi csomagolást kérnek.

MSK Branchen-Verpackungslösungen

MSK ist Partner unterschiedlichster Industrien wenn es um die Verpackung von Paletten und Großgebinden geht. Wir bieten ein Produktportfolio mit echten Branchenlösungen an. Eingespielte Teams von Projektingenieuren und Programmierern erarbeiten maßgeschneiderte Verpackungslösungen. Sie kennen sich auch in Ihrer Branche bestens aus.

Auch wenn der Kern meistens aus Serienmaschinen besteht, ist doch jede Verpackungsanlage anders. Mit mehr als 5.000 verkauften Verpackungsanlagen haben wir einen unvergleichbaren Erfahrungsschatz aufgebaut. Auf dieser Grundlage beraten und planen wir für Sie.

Gläser Paletten

Csomagolási rendszerek az üvegipar számára

Az MSK csomagolósorok költséghatékony raklapos csomagolási megoldásokat tesznek lehetővé az üvegipar számára - nagyfokú rugalmasság és nagyon jó termékbiztonság a sérülés és koszolódás ellen.

Getränkepaletten

Csomagolási rendszerek az italipar számára

MSK csomagológépek a legkülönbözőbb italok raklapos egységeit csomagolják a szállításhoz rugalmasan és költséghatékonyan. A két eljárás, a zsugor- és a nyújtottfóliás csomagolás nagyfokú biztonságot, nedvesség elleni védelmet és a becsomagolt termékek jó reklámhatását nyújtják.

Baustoffpaletten

Csomagolási rendszerek építőanyagok csomagolására

A termék sajátosságától és a paletták rétegzésének rendjétől függően a csomagolási technológia kiválasztásánál a rakomány biztosításához szükséges szállítási csomagolás a döntő. Tudjon meg többet a két csomagolási eljárásról a nyújtott fóliás- és a zsugorfóliás csomagolásról.

Verpackte Papierpaletten

Csomagolási rendszerek a papír- és nyomdaipar számára

A papír- és nyomdaipar termékei a legkülönbözőbb követelményeket támasztják a raklapos csomagolással szemben. Ezért az MSK a különféle termékcsoportok számára speciális zsugorfóliás csomagolási megoldásokat kínál.

Verpackungslösungen für Weißwaren

Csomagolási rendszerek háztartási eszközök csomagolására

Megbízható védelem a kezelés és szállítás során, illetve a lehető legjobb márkajelzés fontos követelmények, amelyeket a háztartási gépipar a szállítási csomagolással szemben támaszt. Tény: egy tiszta, sérülésmentes csomagolás, amelyben a berendezés jól és lehetőség szerint teljes egészében látható, csökkenti a szállítási sérülések arányát.

Verpackte Chemiepaletten

Csomagolási rendszerek a vegyipar számára

A vegyipari termékek a terméktől függően nagyon magas igényeket támasztanak a rakomány biztosítása vonatkozásában, különösen, ha oszloposan egymásra rakott kötegeket kell palettázni. Tudjon meg többet a két csomagolási eljárásról, a nyújtott fóliás- és a zsugorfóliás csomagolásról.

Verpackungssysteme für Logistikzentren

In Logistikzentren gleicht keine Palettenladung der anderen. MSK Verpackungslinien sorgen mit hoher Flexibilität und Leistung für eine effiziente und diebstahlsichere Ladungssicherung kommissionierter Produkte.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.