MSK Packaging Systems

MSK csomagolási rendszerek

Úttörő és ágazatspecifikus: a raklapos rakomány biztosításával szemben támasztott különleges követelmények uralták az elmúlt négy évtizedben az MSK csomagolástechnológiáját. Több MSK szabadalom alapul vételével, valamint különböző iparágak vezető vállalataival szoros együttműködésben, úttörő megoldások születtek a raklapos csomagolással szemben támasztott ágazatspecifikus követelmények kielégítésére.

Individuelle Verpackungslösungen

Egyedi csomagolási rendszeri megoldások

Függetlenül attól, hogy mennyire különbözőek az Ön raklapos rakományai, mi olyan csomagoló-berendezéseket tervezünk Önnek, amely a termékeit rugalmasan és költséghatékonyan csomagolja.

Hibrid csomagolási rendszeri megoldások

Az MSK vegyes megoldásokat is kínál, azaz olyan csomagoló-beredezéseket, amelyek a raklapos rakomány egységeket mind nyújtottfólia-zsákkal, mind zsugorfólia-zsákkal tudják csomagolni.

Félautomatizált csomagolási rendszerek

Félautomata csomagolási rendszereket ott alkalmaznak, ahol a raklapok darabszámára tekintettel egy automatizált zsugorítórendszer nem gazdaságos vagy különleges alkalmazásokat, illetve utólagos kézi csomagolást kérnek.

Im industriellen Einsatz setzt das Spitzenmodell unter den Handschrumpfgeräten STARLIGHT® Professional völlig neue Maßstäbe.

Félautomatizált csomagolórendszerek

Az MSK kézi zsugorító eszköze, a STARLIGHT® ott kerül alkalmazásra, ahol a raklapok darabszámára tekintettel egy automatizált zsugorítórendszer nem gazdaságos vagy különleges alkalmazásokat vagy utólagos kézi csomagolást kérnek.

MSK ipari csomagolási megoldások

Az MSK széles körben, különböző iparágak partnere a raklapok és nagy konténerek automata csomagolásában. Valódi ipari csomagolási megoldásokat tartalmazó termékportfóliót ajánlunk. Projektmérnökökből és programozókból álló tapasztalt és jól működő csapataink személyre szabott ipari csomagolási megoldásokat fejlesztenek ügyfeleink számára. Kiváló szaktudással rendelkeznek az általuk frekventált iparágakban. Az Ön iparágában is kiismerik magukat.

Annak ellenére, hogy a legtöbb ipari csomagolási rendszer magva sorozatgyártó gépekből áll, mégis minden csomagolási megoldás egyéni. A több mint 5.000 eladott ipari csomagológépnek köszönhetően páratlan tapasztalati tőkét alakítottunk ki. Erről az alapról kiindulva adunk Önnek tanácsot és tervezzük meg az Ön saját csomagolási megoldásait.

Gläser Paletten

Csomagolási rendszerek az üvegipar számára

Az MSK csomagolósorok költséghatékony raklapos csomagolási megoldásokat tesznek lehetővé az üvegipar számára - nagyfokú rugalmasság és nagyon jó termékbiztonság a sérülés és koszolódás ellen.

Getränkepaletten

Csomagolási rendszerek az italipar számára

MSK csomagológépek a legkülönbözőbb italok raklapos egységeit csomagolják a szállításhoz rugalmasan és költséghatékonyan. A két eljárás, a zsugor- és a nyújtottfóliás csomagolás nagyfokú biztonságot, nedvesség elleni védelmet és a becsomagolt termékek jó reklámhatását nyújtják.

Baustoffpaletten

Csomagolási rendszerek építőanyagok csomagolására

A termék sajátosságától és a paletták rétegzésének rendjétől függően a csomagolási technológia kiválasztásánál a rakomány biztosításához szükséges szállítási csomagolás a döntő. Tudjon meg többet a két csomagolási eljárásról a nyújtott fóliás- és a zsugorfóliás csomagolásról.

Verpackte Papierpaletten

Csomagolási rendszerek a papír- és nyomdaipar számára

A papír- és nyomdaipar termékei a legkülönbözőbb követelményeket támasztják a raklapos csomagolással szemben. Ezért az MSK a különféle termékcsoportok számára speciális zsugorfóliás csomagolási megoldásokat kínál.

Verpackungslösungen für Weißwaren

Csomagolási rendszerek háztartási eszközök csomagolására

Megbízható védelem a kezelés és szállítás során, illetve a lehető legjobb márkajelzés fontos követelmények, amelyeket a háztartási gépipar a szállítási csomagolással szemben támaszt. Tény: egy tiszta, sérülésmentes csomagolás, amelyben a berendezés jól és lehetőség szerint teljes egészében látható, csökkenti a szállítási sérülések arányát.

Verpackte Chemiepaletten

Csomagolási rendszerek a vegyipar számára

A vegyipari termékek a terméktől függően nagyon magas igényeket támasztanak a rakomány biztosítása vonatkozásában, különösen, ha oszloposan egymásra rakott kötegeket kell palettázni. Tudjon meg többet a két csomagolási eljárásról, a nyújtott fóliás- és a zsugorfóliás csomagolásról.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.