MSK csomagolási rendszerek

Úttörő és ágazatspecifikus: a raklapos rakomány biztosításával szemben támasztott különleges követelmények uralták az elmúlt négy évtizedben az MSK csomagolástechnológiáját. Több MSK szabadalom alapul vételével, valamint különböző iparágak vezető vállalataival szoros együttműködésben, úttörő megoldások születtek a raklapos csomagolással szemben támasztott ágazatspecifikus követelmények kielégítésére.

Individuelle Verpackungslösungen

Egyedi csomagolási rendszeri megoldások

Függetlenül attól, hogy mennyire különbözőek az Ön raklapos rakományai, mi olyan csomagoló-berendezéseket tervezünk Önnek, amely a termékeit rugalmasan és költséghatékonyan csomagolja.

Félautomatizált csomagolási rendszerek

Félautomata csomagolási rendszereket ott alkalmaznak, ahol a raklapok darabszámára tekintettel egy automatizált zsugorítórendszer nem gazdaságos vagy különleges alkalmazásokat, illetve utólagos kézi csomagolást kérnek.

 

Hibrid csomagolási rendszeri megoldások

Az MSK vegyes megoldásokat is kínál, azaz olyan csomagoló-beredezéseket, amelyek a raklapos rakomány egységeket mind nyújtottfólia-zsákkal, mind zsugorfólia-zsákkal tudják csomagolni.

Gläser Paletten

Csomagolási rendszerek az üvegipar számára

Az MSK csomagolósorok költséghatékony raklapos csomagolási megoldásokat tesznek lehetővé az üvegipar számára - nagyfokú rugalmasság és nagyon jó termékbiztonság a sérülés és koszolódás ellen.

Getränkepaletten

Csomagolási rendszerek az italipar számára

MSK csomagológépek a legkülönbözőbb italok raklapos egységeit csomagolják a szállításhoz rugalmasan és költséghatékonyan. A két eljárás, a zsugor- és a nyújtottfóliás csomagolás nagyfokú biztonságot, nedvesség elleni védelmet és a becsomagolt termékek jó reklámhatását nyújtják.

Baustoffpaletten

Csomagolási rendszerek építőanyagok csomagolására

A termék sajátosságától és a paletták rétegzésének rendjétől függően a csomagolási technológia kiválasztásánál a rakomány biztosításához szükséges szállítási csomagolás a döntő. Tudjon meg többet a két csomagolási eljárásról a nyújtott fóliás- és a zsugorfóliás csomagolásról.

Verpackte Papierpaletten

Csomagolási rendszerek a papír- és nyomdaipar számára

A papír- és nyomdaipar termékei a legkülönbözőbb követelményeket támasztják a raklapos csomagolással szemben. Ezért az MSK a különféle termékcsoportok számára speciális zsugorfóliás csomagolási megoldásokat kínál.

Verpackungslösungen für Weißwaren

Csomagolási rendszerek háztartási eszközök csomagolására

Megbízható védelem a kezelés és szállítás során, illetve a lehető legjobb márkajelzés fontos követelmények, amelyeket a háztartási gépipar a szállítási csomagolással szemben támaszt. Tény: egy tiszta, sérülésmentes csomagolás, amelyben a berendezés jól és lehetőség szerint teljes egészében látható, csökkenti a szállítási sérülések arányát.

Verpackte Chemiepaletten

Csomagolási rendszerek a vegyipar számára

A vegyipari termékek a terméktől függően nagyon magas igényeket támasztanak a rakomány biztosítása vonatkozásában, különösen, ha oszloposan egymásra rakott kötegeket kell palettázni. Tudjon meg többet a két csomagolási eljárásról, a nyújtott fóliás- és a zsugorfóliás csomagolásról.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.