MSK megoldások logisztikai központok számára

A raklaplogisztika és rakománybiztosítás automatizálása: rugalmas MSK rendszerek a növekvő logisztikai ipar számára

Tekintet nélkül arra, hogy depalettázás, kicsomagolás, csomagolás vagy szállítás, az MSK-rendszerek intelligens megoldásokkal hatékony és zökkenőmentes termelési folyamatokról gondoskodnak az ital- és élelmiszeriparban. Olyan MSK innováviók, mint a Clean-Design, alsózsugorítási eljárás vagy az MSK Shrinkcover is hozzájárultak ahhoz, hogy a megnövekedett követelmények ellenére a termelősorok egyre rugalmasabban és gazdaságosabban tudnak dolgozni.

Csomagoló rendszerek logisztikai központok részére

Logisztikai központokban az egyik raklap rakománya nem hasonlít a másikéhoz. Kellően nagy rugalmasság és teljesítmény mellett az MSK csomagoló gépsorok hatékony, lopás ellen védő rakománybiztonságot adnak a megbízás tárgyát képező termékek esetében.

Kicsomagoló rendszerek logisztikai központok számára

A beérkező áruk raklapkezelésének automatizálásához az MSK teljesen automatikus megoldásokat használ, mint például az MSK Defotech kicsomagolási rendszer és az MSK Destraptech pánt eltávolító. A rendszerek teljesen automatikusan végzik el a fóliával csomagolt és/vagy pántolt raklapok kicsomagolását, és zökkenőmentesen alkalmazkodnak a meglévő anyagáramláshoz

Szállítószalagos rendszerek logisztikai központok részére

Automatikus, emelővillás targoncák nélküli raklapkezeléshez az MSK olyan szállítószalagos rendszereket használ, amelyek álló és mozgó raklapkezelő modulokból állnak. Raklapos csomagológépekkel kombinálva már komplett rendszert alkotnak, egységes vezérlés és jó adatbiztonság mellett.

Komplett rendszerek logisztikai központok részére

MSK hálózattal összekapcsolható, komplett megoldásokat kínál automatizált folyamathoz, rakománybiztosítás és raklapkezelő logisztika területén. Ezeknél a megoldásoknál a munkafolyamat a targonca automatizált lerakodásával és a raklapok kicsomagolásával kezdődik a beérkező áruk esetén. MSK legfőbb szakterületét a raklapra helyezés és a fóliás csomagoló rendszerek jelentik, a rakomány biztosítása szempontjából pedig előnyös, hogy teljesen automatizált raklapkezelő szállítószalagos rendszereket tudnak kínálni a raklapokról targoncára való rakodás megkönnyítésére.

Palettázó rendszerek a logisztikai ipar számára

Az intralogisztika egyszerűsítése érdekében az MSK különböző raklapozási megoldásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a rugalmasság és a rakományok biztonságát a belső szállításhoz.