MSK használt gépek

MSK használt gépek

Használt MSK csomagolórendszerek, raklapozó rendszerek és raklapszállító rendszerek

Az MSK 1975 óta gyárt csomagolórendszereket, raklapozó rendszereket, valamint üvegkonténer- és raklapszállító technológiát az iparágak széles köre számára. 

A kiváló minőségű anyagok használata, a magas szintű házon belüli gyártás és a gépek több műszakos és éjjel-nappal történő üzemeltetésére szolgáló mérnöki munkánk révén az MSK termékeket tartósság, alacsony kopás és elhasználódás jellemzi.

A legtöbb használt gépet forgalmazó piaci versenytársunkkal szemben mi az összes acélszerkezeti alkatrészt magunk gyártjuk, és a teljes és eredeti gépdokumentációra, valamint az eredeti PLC-programokra támaszkodhatunk. Így elkerülhetők az ellátási szűk keresztmetszetek, és még a régebbi MSK gépek is általában eredeti pótalkatrészekkel szállíthatók.

Az MSK használt rendszereit az MSK munkatársai kérésre a helyszínen szétszerelik, majd felújítják. Így a karbantartás révén a minőség a használt rendszerek esetében is garantált. Az MSK használt gépek ezért nagy keresletnek örvendenek.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a used-machines@msk.de email címen. Szívesen adunk tanácsot a használt MSK gépekkel kapcsolatban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.