Telephelyek

MSK Covertech Group 

Családi irányítású vállalatcsoportunk, az MSK Covertech, öt - Németországban, Magyarországon, Franciaországban, az USA-ban és Kínában található - telephelyével raklapos rakomány egységek és nagy kötegek csomagolási berendezéseinek és anyagáramlási technológiájának nemzetközi szinten vezető gyártói közé tartozik. A berendezések és a szoftver állandó innovációja által, átfogó vevőszolgálattal és teljesítőképes munkatárs-csapatunkkal csúcspozíciót értünk el az ipari csomagolósorok és logisztikai rendszerek partnereként.

Tulajdonosok által irányított családi vállalkozás

Az MSK Covertech Group egy tulajdonosok által írányított, nemzetközi tevékenységet folytató családi vállalkozás. 1975-ben alapította Reiner Hannen úr, aki ma feleségével, Christina Hannen asszonnyal, illetve lányukkal, Linda Hannen asszonnyal irányítja a vállalatot.

MSK Verpackungs-Systeme GmbH

Az MSK Covertech Group székhelye Németországban, az alsó-rajnai Kleve-ben található. Az anyavállalatot 1975-ben alapították és ma mintegy 100 munkatársat foglalkoztat.

MSK Ungarn

MSK Hungary Gépgyártó BT

A sokszínű Nyírbátorban található magyarországi üzem a legmodernebb technológia alkalmazásával végzi a gyártást az MSK Covertech Group számára.

MSK Emballage SARL

A franciaországi Reyrieux-ben található telephelyünkön Franciaország, Belgium, Luxemburg, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Dél-Amerika és Észak-Afrika piacaira koncentrálunk.

MSK Covertech, Inc.

Az 1987-es alapítású amerikai telephely székhelye Acworth-ben, Georgia-ban található. Innen az USA, Kanada, Közép-Amerika és Latin-Amerika piacait gondozzuk.

MSK China

MSK Covertech (Qingdao) Co., Ltd.

Az 1999-ben alapított MSK Kína egy professzionális csapattal dolgozik a kereskedés, technikai projektvezetés, beüzemelés és szervíz területén.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.