Egyszerűsített gépvezérlés

Intelligens hálózati gépfolyamatok az MSK EMSY 6-val

Az EMSY 6 az MSK új generációs vizualizációs szoftvere, amely az intelligens hálózati folyamatokat egy teljesen automatizált intralogisztikai irányba tereli, az Ipar 4.0-nak megfelelően. Az ERP rendszerekkel és periférikus eszközökkel való kommunikációnak köszönhetően a szoftver magas szintű automatizálást nyújt a raklaplogisztika területén, lehetővé téve a raklapkezeléshez kapcsolódó valamennyi rendszer hálózati és szabványosított irányítását.

Az EMSY szoftver hatodik generációja új opciókkal és fejlesztésekkel bővült:

  • Nagyfokú adatvédelem az automatizált biztonsági mentéseken keresztül
  • Paraméterek beállításának grafikai támogatása
  • Paraméter-változások nyomon követése
  • Proaktív karbantartás-management naptár funkcióval
  • Gyors hibaelhárítás a lehetségeges okok és megoldások megjelenítésével
  • Biztonságos RFID felhasználó azonosítás

Egyszerű gépvezérlés

Az EMSY (Electronic Management System) hatodik generációja egy egyedi vizualizációs rendszer, amely megkönnyíti a komplex palettázó-, csomagolási- és szállítási rendszerek vezérlését. Manuális és automata funkcióival lehetővé teszi a grafikus működtetést, feljegyzi a működési adatokat, kezeli a paraméter profilokat, statisztikákat őriz meg, vizualizálja a folyamatokat, támogatja a proaktív karbantartást, egy 24 órás VPN hotline szolgáltatásnak köszönhetően távoli karbantartásra is lehetőséget biztosít, könnyebbé teszi a hibaelhárítást, lehetőségeket kínál fel belső információs hálózatokra, stb.

Egy kép többet mond ezer szónál

A szállítási- palettázó- vagy csomagolási technológiai folyamatok egyre igényesebbé válnak. A mai kihívásoknak való megfelelés érdekében a kezelőnek a teljes figyelmét a folyamatokra kell irányítania. Az új EMSY 6 szoftverrel ezek a folyamatok szinte maguktól működnek.

Vezérlő- és vizualizációs szoftver

Az EMSY 6 megkönnyíti a kommunikációt az ember és a gép között.A szoftver képes a periféria-eszközök minden fajtájától származó információ kezelésére és továbbítására az Ön rendszerére (MES-, ERP-, SCADA stb.). A szoftver által lehetséges a kapcsolódás minden ismert PLC-vezérléshez és vállalatirányítási rendszerhez.

Az EMSY 6 felhasználói szerkesztőjével Ön lehetőséget kap arra, hogy a gépeinek vezérlését optimálisan a saját igényeihez szabja.

Kezelőbarát szoftver

A világosan strukturált, intuitív kezelőfelület, a könnyen lehívható státusz-információk, illetve a szinte minden EMSY 6 funkcióhoz elérhető felhasználó-támogatás lehetővé teszi a munkatársak csökkentett betanulási idejét és egyszerűsített hibajavítást enged meg.

ÚJDONSÁG: Intelligens, komplett rendszerek az MSK EMSY analytics segítségével

Az MSK kifejezetten az üvegipar számára fejlesztette ki az EMSY analytics szoftvert. A hidegvégű üveggyártás területén a szoftver összeköti az EMSY által irányított gépek adatait és előkészíti azokat a központi ellenőrzés és tervezés számára. Az EMSY analytics átláthatóvá teszi a hideg vég teljes hatékonyságát, valamint a hatékonyság növelésének lehetőségeit is feltárja. A szoftver központilag irányított biztonsági mentésekkel gondoskodik a nagyfokú adatbiztonságról, valamint egy szintén központosított és proaktív karbantartás-kezelési funkciót is felkínál.

ELŐNYÖK:

  • Központosított irányítás valós adatokkal
  • A teljes rendszer elemzése hálózati statisztikák alapján
  • Automatikus biztonsági mentés a nagyfokú adatbiztonság érdekében
  • Hatékonyságnövekedés

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.