Egyszerű gépvezérlés – MSK EMSY 6.0

Egyszerű gépvezérlés

Az MSK EMSY (Electronic Management System) 5. generációja egy egyedülálló vizualizációs rendszer, amely a komplex palettázó- és csomagolási berendezések vezérlését nagyon egyszerűvé teszi. Lehetővé teszi a grafikus vezérlést kézi-és automatikus funkciókkal, üzemadatokat rögzít, paraméter-profilokat kezel, statisztikát vezet, folyamatokat vizualizál, lehetővé teszi a távoli elérést a 24 órás modem szervíz által, támogatja a hibakeresést, lehetővé teszi a belső információs hálót és még sok minden mást.

Egy kép többet mond ezer szónál

A szállítási- palettázó- vagy csomagolási technológiai folyamatok egyre igényesebbé válnak. A mai kihívásoknak való megfelelés érdekében a kezelőnek a teljes figyelmét a folyamatokra kell irányítania. Az új EMSY 6.0 szoftverrel ezek a folyamatok szinte maguktól működnek.

Vezérlő- és vizualizációs szoftver

Az MSK EMSY 6.0 megkönnyíti a kommunikációt az ember és a gép között.A szoftver képes a periféria-eszközök minden fajtájától származó információ kezelésére és továbbítására az Ön rendszerére (MES-, ERP-, SCADA stb.). A szoftver által lehetséges a kapcsolódás minden ismert PLC-vezérléshez és vállalatirányítási rendszerhez.

Igazítsa hozzá a gépének vezérlését az Ön egyedi követelményeihez optimálisan az MSK EMSY 6.0 szoftverrel.

Egyszerű gépvezérlés

A világosan strukturált, intuitív kezelőfelület, a könnyen lehívható státusz-információk, illetve a szinte minden EMSY 6.0 funkcióhoz elérhető felhasználó-támogatás lehetővé teszi a munkatársak csökkentett betanulási idejét és egyszerűsített hibajavítást enged meg.

MSK Techniker

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.