MSK megoldások az üvegipar számára

A világpiacvezetők egyike a hideg vég kiszolgálása területén: az MSK több mint 30 éve a nemzetközi üvegipar partnere. Innovatív megoldásokkal, amelyek a szállítási rendszerektől kezdve <link internal-link internal link in current>a palettázó rendszereken át a <link internal-link internal link in current>csomagolási rendszerekig terjednek, az MSK sok esetben teljesen automatizált komplett rendszereket szállít a teljes hideg vég számára.

Multitech Shrink Machine

Csomagolási rendszerek az üvegipar számára

Az MSK csomagolósorai költséghatékony raklapos csomagolási megoldásokat tesznek lehetővé az üvegipar számára – nagyfokú rugalmassággal és nagyon jó termékbiztonsággal a sérüléssel és koszolódással szemben.

Glass Palletizing Triotech

Palettázó rendszerek az üvegipar számára

A különböző üvegtartály-formák automatizált palettázására és minden szükséges gépteljesítményre megfelelő palettázó megoldásokat kínál aí MSK. Az MSK moduláris elve nagy rugalmasságot nyújt az Ön palettázó berendezéseinek bővítéséhez, tekintet nélkül arra, hogy részben vagy teljesen automatizált berendezések vagy teljesen automatizált palettázó robotok működnek Önnél.

Flaschenfördertechnik

Szállítási rendszerek az üvegipar számára

A hideg vég területén szerzett évtizedes tapasztalat tette az MSK-t az üvegüzemekben használt szállítósorok egyik vezető szolgáltatójává. Az MSK a hideg végen a teljes belső logisztikát szállítja, beleértve a palackszállítási rendszert a hűtőkemencétől a palettázó berendezésig, úgymint a raklapszállítási rendszertől a raklap-raktárig.

MSK Cold End

A hideg vég

Az MSK a hidegvégű üveggyártás teljes körű és piacvezető kiszolgálója. A kemencétől kezdve a teljes gépfdelszerelést egy forrásból kínáljuk. Az új MSK EMSY analytics szoftver intelligens hálózati gépvezérlést tesz lehetővé a hidegvégű gyártás számára, az Ipar 4.0 szellemében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.