Tapasztalat és Innovációs erő

Tapasztalat és innovációs erő

Családi vállalkozásunk több mint 40 éve áll vevőink szolgálatában. Fő tevékenységi területünk elsősorban a csomagológépek voltak, amelyek az egyedülálló funkciójukkal megváltoztatták a piacot. Már a kezdeti években voltak olyan feltalálások, amelyek az iparágon belül nagy jelentőségre tettek szert. A berendezések és a szoftver állandó innovációja által, átfogó vevőszolgálattal és jól teljesítő munkatársakkal csúcspozíciót értünk el az ipari csomagolósorok és logisztikai rendszerek partnereként.

Fejlesztés a vevőink szolgálatában

Új csomagolási berendezések fejlesztése során tapasztalatunkkal, engineering know-how-nkal és tesztberendezéseinkkel támogatjuk a vevőinket. Ez a szoros együttműködés a jövőben is erősíteni fogja mind a mi, mind a vevőink sikerét. Vezető márkagyártók bizalma támasztja alá kompetenciánkat: bevételünk 80%-a sokéves vevőinkkel való ismételt együttműködésből származik.

A legkülönbözőbb iparágak partnere

A termékportfóliónk bővítésének folyamán iparági fő tevékenységeket képeztünk. Ma az üveg-, az ital-, a háztartási eszköz-, az építőanyag-, és a vegyipar tartoznak a fő iparágaink közé. Projektmérnökökből és programozókból álló összeszokott csapatok, akik a legjobban kiismerik magukat az Ön iparágában testreszabott megoldásokat dolgoznak ki az Ön számára.  Habár minden berendezés magját sorozatgép alkotja, mégis minden berendezés más. A már mintegy 5.000 eladott géppel egy összehasonlíthatatlan tapasztalati kincset építettünk fel. Ezekkel az alapokkal szívesen konzultálunk Önnel és tervezünk az Ön számára.

Több mint 40 éves tapasztalat

A hosszútávú tapasztalat különleges értékkel bír vevőink számára: egy vállalat kora elárul valamit az aktuális teljesítőképességéről is. A tapasztalat semmivel nem pótolható. Innovációs erőnkkel kombinálva a múltban több mint 50 szabadalmat fejlesztettünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.