Bee-friendly wildflower meadow

Fenntarthatóság

Már 1975 óta kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatosságra

 

Termékeink és cégünk számára minden fejlesztésünknél az erőforrások megtakarítása a fő szempont. Az MSK gépek mindig arra törekednek, hogy a lehető legalacsonyabb energiát használják fel.

Az MSK zsugorfóliázó keret energiaigénye nagyjából 10%-kal volt az átlag felhasználási szint alatt, és a 2020-as új fejlesztéssel további 13%-kal csökkent. Az MSK zsugorfóliázó gép legújabb fejlesztésével akár 40%-os energiamegtakarítás érhető el.

Az MSK következetesen innovatív technológiát és szabadalmaztatott módszereket alkalmaz gépein, amelyek lehetővé teszik a legvékonyabb fóliák használatát minimális fogyasztás mellett. Ügyfeleink tesztüzemében teszteljük fejlesztéseinket a CO2-lábnyom minimalizálása érdekében. Gyakran előfordul, hogy vékonyabb vagy újrahasznosított anyagokból készült fóliákat alkalmazunk. Az MSK csomagológépeken a raklapos termékek 98%-ban bio-alapú fóliákat használnak, ami jelentős mérföldkőnek számít a CO2-lábnyom csökkentésének folyamatában.

Épületeinkben és termelő üzemeinkben szinte kizárólag energiatakarékos világítást alkalmazunk. Néhány telephelyünkön napelemek segítik elő az energiatermelést, emellett terveink között szerepel további üzemeink energiabarát fejlesztése is. A klevei területet vadvirágos rétté alakították át méhek és más rovarok számára.

A környezetbarát gépkoncepciók, az energia- és anyagtakarékosság, a károsanyag-kibocsátás minimalizálása, valamint az emberi erőforrások felelős felhasználása olyan célok, amelyek a következő években is meghatározzák az MSK Covertech Csoport fejlesztési és gyártási folyamatait.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.