MSK szállítási rendszerek

MSK raklapszállító rendszerek - Hatékony anyagáramlási technológia a teljes raklaplogisztikához

Biztonságos és megbízható: minden termék megköveteli a saját szállítástechnikáját. Az MSK anyagáramlási technológia minden iparág számára az optimális szállítási rendszert kínálja. Teljesen automatizált palettázó- és csomagolási berendezésekkel kombinálva az MSK szállítási rendszerei biztonságos és megbízható integrált szállítási-és anyagáramlási rendszerként dolgoznak. Minden megoldás engineering-re, innovációra és szakmai kompetenciára alapul. Így jönnek létre a legkülönbözőbb jellegű megoldások a különféle iparágak számára.

Getränkebranche

Raklapszállítási rendszerek az italipar számára

Az italipari raklapszállítási rendszerek spektruma magában foglalja a teljes szállítást a palettázó állomástól a teherautóra történő rakodásig. A csomagolási anyagok, úgymint a termelési folyamathoz szükséges üres üveg- vagy müanyag palackok, illetve ládák számára szükséges raklapkezelés is az MSK teljesítési terjedelméhez tartozik.

Glasbranche

Szállítási rendszerek az üvegipar számára

A hideg vég területén szerzett évtizedes tapasztalat tette az MSK-t az üvegüzemekben használt szállítósorok egyik vezető gyártójává. Az MSK a hideg végen a teljes belső logisztikát szállítja, beleértve a palackszállítási rendszert a hűtőkemencétől a palettázó berendezésig, valamint a raklapszállítási rendszertől a raklaplerakatig.

Baustoffbranche

Raklapszállítási rendszerek az építőanyag ipar számára

Az MSK raklapszállítói az építőanyag iparban a legkülönbözőbb raklapokat vagy raklap nélküli elemeket szállítanak. Teljesen automatizált csomagolási berendezésekkel kombinálva az MSK raklapszállítói integrált szállítási rendszerként működnek.

Papier- und Druckbranche

Raklapszállítási rendszerek a papír - & nyomdaipar számára

Teljesen automatizált csomagolási berendezésekkel kombinálva a beépített vagy mobil raklapszállítók integrált szállítási rendszerként működnek a csomagolás teljes területén.

Branche Weisswaren

Szállítási rendszerek háztartási eszközök számára

Különböző termékformátumok és magas ütemteljesítmény nyugodt szállítás és szállítási irányváltás mellett, ezek mind a háztartási eszközök iparágának kihívásai.

Chemiebranche

Raklapszállítási rendszerek a vegyipar számára

Teljesen automatizált csomagolási berendezésekkel kombinálva az MSK raklapszállítói integrált szállítási rendszerként működnek. Az MSK raklapszállító vegyipari kivitele speciálisan a vegyipar igényeinek megfelelően készül.

Szállítószalagos rendszerek logisztikai központok részére

Automatikus, emelővillás targoncák nélküli raklapkezeléshez az MSK olyan szállítószalagos rendszereket használ, amelyek álló és mozgó raklapkezelő modulokból állnak. Raklapos csomagológépekkel kombinálva már komplett rendszert alkotnak, egységes vezérlés és jó adatbiztonság mellett.

MSK AutoCAD System

Egyedi megoldások a raklapszállításban

Speciális megoldások különleges termékek számára: engineering, innováció és szakmai kompetencia az erősségeink közé tartozik. A különféle iparágakban szerzett sokéves tapasztalat alapján magasan képzett mérnök-csapataink egyedi megoldásokat fejlesztenek az Ön terméke számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.