MSK szállítási rendszerek

MSK raklapszállító rendszerek - Hatékony anyagáramlási technológia a teljes raklaplogisztikához

Biztonságos és megbízható: minden termék megköveteli a saját szállítástechnikáját. Az MSK anyagáramlási technológia minden iparág számára az optimális szállítási rendszert kínálja. Teljesen automatizált palettázó- és csomagolási berendezésekkel kombinálva az MSK szállítási rendszerei biztonságos és megbízható integrált szállítási-és anyagáramlási rendszerként dolgoznak. Minden megoldás engineering-re, innovációra és szakmai kompetenciára alapul. Így jönnek létre a legkülönbözőbb jellegű megoldások a különféle iparágak számára.

Glasbranche

Szállítási rendszerek az üvegipar számára

A hideg vég területén szerzett évtizedes tapasztalat tette az MSK-t az üvegüzemekben használt szállítósorok egyik vezető gyártójává. Az MSK a hideg végen a teljes belső logisztikát szállítja, beleértve a palackszállítási rendszert a hűtőkemencétől a palettázó berendezésig, valamint a raklapszállítási rendszertől a raklaplerakatig.

Getränkebranche

Raklapszállítási rendszerek az italipar számára

Az italipari raklapszállítási rendszerek spektruma magában foglalja a teljes szállítást a palettázó állomástól a teherautóra történő rakodásig. A csomagolási anyagok, úgymint a termelési folyamathoz szükséges üres üveg- vagy müanyag palackok, illetve ládák számára szükséges raklapkezelés is az MSK teljesítési terjedelméhez tartozik.

Baustoffbranche

Raklapszállítási rendszerek az építőanyag ipar számára

Az MSK raklapszállítói az építőanyag iparban a legkülönbözőbb raklapokat vagy raklap nélküli elemeket szállítanak. Teljesen automatizált csomagolási berendezésekkel kombinálva az MSK raklapszállítói integrált szállítási rendszerként működnek.

Papier- und Druckbranche

Raklapszállítási rendszerek a papír - & nyomdaipar számára

Teljesen automatizált csomagolási berendezésekkel kombinálva a beépített vagy mobil raklapszállítók integrált szállítási rendszerként működnek a csomagolás teljes területén.

Branche Weisswaren

Szállítási rendszerek háztartási eszközök számára

Különböző termékformátumok és magas ütemteljesítmény nyugodt szállítás és szállítási irányváltás mellett, ezek mind a háztartási eszközök iparágának kihívásai.

Chemiebranche

Raklapszállítási rendszerek a vegyipar számára

Teljesen automatizált csomagolási berendezésekkel kombinálva az MSK raklapszállítói integrált szállítási rendszerként működnek. Az MSK raklapszállító vegyipari kivitele speciálisan a vegyipar igényeinek megfelelően készül.

MSK AutoCAD System

Egyedi megoldások a raklapszállításban

Speciális megoldások különleges termékek számára: engineering, innováció és szakmai kompetencia az erősségeink közé tartozik. A különféle iparágakban szerzett sokéves tapasztalat alapján magasan képzett mérnök-csapataink egyedi megoldásokat fejlesztenek az Ön terméke számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.