Szervíz

MSK Szervíz

A gyors és kompetens vevőszolgálat világszerte a partnereink számára és számunkra is stratégiai sikerfaktort jelent. Minden üzleti partnerünk megbízhat abban, hogy tisztelettel és felelősségteljesen bánunk az emberekkel és forrásokkal.

Az Ön prioritása a mi prioritásunk is

A gyorsan elérhető Szervíz biztosítja a termékelőnyt, így fontos a szükséges alkatrészekhez való gyors hozzáférés, illetve a professzionális segítség remote vagy a helyszínen.

Alkatrészek hosszútávú rendelkezésre állása

A magas saját-gyártási arányunk által biztosítjuk, hogy a berendezéseink minimális alkatrészt igényelnek és ezek még több, mint 20 év múlva is szállíthatók lesznek. Nálunk még ma is vannak raktáron olyan alkatrészek, amelyek egyébként már nem kaphatók a piacon. 

Testreszabott támogatás

Kompetenciánk abban rejlik, hogy még a keletkezésük előtt megoldjuk a problémákat. Ezért minden MSK berendezést egy átfogó próbaüzemnek vetünk alá a gyártó üzemünkben még a kiszállítás előtt. Ezenfelül oktatást kínálunk az MSK üzemekben vagy a helyszínen. Hangsúlyt helyezünk a CE-nek megfelelő dokumentációra és részletes alkatrész listákra. Vevőinkkel egyedi karbantartási szerződéseket és megelőző állapotmegőrző stratégiékat alakítunk ki és ültetünk át a gyakorlatba.   

Trouble Shooting

A 24-órás Teleservice-csomaggal specialistáink éjjel-nappal az Ön rendelkezésére állnak. VPN-en vagy router-en keresztüli online diagnózis által a szakembereink közvetlenül tudnak kommunikálni az Ön MSK berendezésének PLC-jével vagy EMSY szoftverével és hibákat megszüntetni. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.