Felsőfokú tanulmányokat folytatók

Szakmai tapasztalat az Ön jövőbeli előnye 

A fiatalok szakmai képzése a hosszútávú személyzeti politikánk központi eleme. Hiszen ők jelentik a jövőbeni sikerünk alapját.

Szakmai gyakorlat

Már egyetemistaként / főiskolásként alkalma nyílhat az MSK-nál igényes projektekben és különböző nemzetközi vállalati területek munkájában részt venni és megmutatni, hogy mi rejlik Önben. A szakmai gyakorlat egy jó lehetőség felsőfokú tanulmányokat folytatók számára különböző tevékenységi területek megismerésére és arra, hogy meg tudják hozni a saját jövőt illető döntéseket. Nálunk alapvetően minden kereskedelmi és technikai területen van lehetőség szakmai gyakorlatra. Kérjük jelölje meg a pályázati anyagában, hogy melyik területen milyen időtartamban szeretne szakmai gyakorlaton részt venni az MSK-nál, illetve, hogy vannak-e kötelező tartalmi elemek előírva az egyetem / főiskola által.

Gyakornoki tevékenység

Az MSK-nál folytatott gyakornoki tevékenység keretében már a felsőfokú tanulmányok folytatása alatt szakmai tapasztalatot szerezhet egy saját feladatkörben. Vállalatunk különböző területein rendszeresen vannak különböző projektek és feladatok, amelyeket Ön át tud vállalni.

Szakdolgozati konzultáció

Az MSK izgalmas és felelősségteljes gyakorlati projekteket és feladatleírásokat kínál az Ön bachelor- vagy master szakdolgozatának témájához. Számunkra nagyon fontos, hogy szakdolgozatának konzulense egy tapasztalt munkatársunk legyen. Ezért abban az esetben tudjuk felajánlani a szakdolgozati konzultációt, ha találtunk egy Önnek és a vállalatunknak megfelelő projektet és egy elméleti- és gyakorlati vonatkozású releváns feladatleírást.

Kérjük nevezze meg a pályázati anyagában a választott témát, illetve hogy mely időtartamban szeretné írni a szakdolgozatát és mi meg fogjuk vizsgálni, hogy ez megvalósítható-e valamelyik szakmai területünkön.

 

Állásajánlatok

Kezdje karrierjét az MSK-val!

Tájékozódjon a nemzetközi állásajánlatainkról.