Tanulók

Foglalkozások jövővel

A fiatalok szakmai képzése a hosszútávú személyzeti politikánk központi eleme. Hiszen ők jelentik a jövőbeni sikerünk alapját.

Szakmai gyakorlat

Még nem tudja, hogyan tovább az iskola után? Egy szakmai gyakorlat segíthet Önnek abban, hogy könyebben meg tudja hozni ezt a nehéz döntést. Szippantson bele egy szakmai gyakorlat során vállalatunk egy vagy több területébe és ismerje meg nemzetközi folyamatainkat és eljárásainkat. Kérjük jelölje meg pályázati anyagában, hogy mely területen és milyen időtartamban szeretne szakmai gyakorlatot folytatni az MSK-nál.

Kisegítő tevékenység

Egy kisegítő tevékenység keretében az MSK-nál már az iskolás korban gyűjthet első szakmai tapasztalatokat a saját feladatkörében. A különböző vállalati területeinken rendszeresen vannak adminisztratív feladatok, amelyeket a tanuló kisegítőink el tudnak végezni.

 

Szakmai képzés

Ön választott már egy szakmai képzést és egy megfelelő foglalkozást? Akkor fektesse le szakmai jövője alapjait az MSK-val és végezzen el az Önnek megfelelő foglalkozásban egy szakmai képzést. A szakmai képzés optimálisan felkészíti Önt a munkaügyi életre. Már a képzés ideje alatt az első naptól kezdve felelősséget vállalhat az MSK-nál és különböző feladatkörökben működhet közre.

A képzés ideje alatt és utána is különböző nemzetközi karrier-lehetőségeket kínál Önnek az MSK.

Duális képzés

A szakmai képzéssel párhuzamosan felsőfokú tanulmányokat folytatni egyidejűleg jelent nagy kihívást és egy jó lehetőséget egyaránt. Úgy érzi, hogy meg tud felelni a kihívásnak és néhány év alatt szeretné a szakmai képesítést is megszerezni és a felsőfokú tanulmányokat is elvégezni?

Jelentkezzen az MSK-nál szakmai képzésre és jelölje meg a pályázati anyagában, hogy milyen felsőfokú szakirányt szeretne a szakképzéssel párhuzamosan választani. Mi támogatást nyújtunk Önnek az egyéni duális képzés tervezéséhez és gyakorlati átültetéséhez. 

Állásajánlatok

Kezdje karrierjét az MSK-val!

Tájékozódjon a nemzetközi állásajánlatainkról.