Az MSK visszamondja részvételét a Glasstec 2020-on
 

A jelenleg is zajló koronavírus járvány miatt az MSK Covertech Group visszamondja részvételét a 2020 októberében Düsseldorfban megrendezésre kerülő Glasstec-en és alternatív termékbevezetéseket tervez.

"Ez nem volt egy könnyű döntés nekünk," hangsúlyozza Uwe Jonkmanns, az MSK Verpackungs-Systeme GmbH értékesítési és marketing igazgatója. „Már elkezdődtek az előkészületek a kiállításra és nagyon szerettük volna bemutatni új termékeinket a Glasstec 2020-on. Azonban a jelenlegi viszonyokból kiindulva feltételezhető, hogy októberben még nem lesznek lehetségesek az utazások és az olyan méretű jelentős események, mint egy vezető globális szakkiállítás, a látogatók pedig nem tudják ezeket a szokott módon figyelemmel kísérni. Vevőink és dolgozóink egészségét tiszteletben tartva, valamint biztonságtervezési okok miatt tehát úgy döntöttünk, hogy nem leszünk jelen a Glasstec 2020-on és visszamondjuk regisztrációnkat.”

 

Linda Hannen, az MSK Verpackungs-Systeme GmbH ügyvezetője: “Már dolgozunk a lehetőségeken, hogy hogyan mutassuk be új termékeinket a vevőinknek virtuálisan, digitálisan vagy személyesen. 2020-ban a digitális MSK termékskálán van a hangsúly. Idénre tervezzük az MSK rendszerek okostelefonon történő mobil állapotfigyelésére szolgáló EMSY smart app és a műszaki karbantartás, a javítás és a pótalkatrész-ellátás optimalizálását segítő service pad bevezetését is."

2021-ben az MSK képviseltetni fogja magát a februári Interpack-on és a márciusi Logimat-on. Az MSK zsugorítókeret legújabb generációját az Interpack 2021-en fogják bemutatni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.