A hatékonyság növelése a hidegvégben az MSK EMSY analytics segítségével

Piaci bevezetés a 2018-as Glasstec-en

Az MSK EMSY analytics piaci bevezetésének köszönhetően az MSK komoly figyelmet harcolt ki magának a Glasstec 2018 látogatói között. Az új szoftver az átláthatóság egy teljesen új szintjét kínálja a hidegvég általános hatékonysága területén, mely alapvető fontosságú a folyamathatékonyság strukturált növeléséhez.

Az MSK EMSY analytics az ipar 4.0 szellemének megfelelően köti össze valamennyi EMSY által irányított, a hidegvégben működő gép adatait és biztosít valós idejű adatokon alapuló központi irányítást a teljes hidegvég felett. A konténerszállítás, raklapozás, csomagolás és raklapszállítás adatainak egyesítésének köszönhetően következtetések vonhatóak le az általános hatékonysággal, az a mögött álló faktorokkal és a folyamat-optimalizálás lehetőségeivel kapcsolatban. Az anyag- és energiafogyasztás, valamint a termelési teljesítmény feletti központi irányítás épp úgy lehetségessé válik, mint pl. a leállásokat kiváltó okok hálózati elemzése. A magas szintű adatvédelem érdekében a szoftver központi biztonsági mentést is biztosít, valamint prediktív időgazdálkodást is lehetővé tesz. A termelési időszakok, valamint a karbantartás és az új eszközök beépítése miatti leállások az egész hidegvég területén beütemezhetőek és hatékonyan koordinálhatóak. Következésképpen a leállások minimalizálhatóak, míg a termelési teljesítmény optimalizálható.

MSK EMSY analytics

A Glasstec látogatói az MSK rendszerek irányítását még könnyebbé és hatékonyabbá tévő MSK EMSY 6.0-ás vizualizációs szoftver új generációja iránt is komoly érdeklődést mutattak. Az MSK ügyfelei számára olyan új és optimalizált funkciók kínálnak további előnyöket, mint az RFID felhasználói azonosítás, az automatikus biztonsági mentések, a grafikai támogatással rendelkező paraméterezés, jegyzőkönyv a paraméterek változásairól, a karbantartás irányítása a naptár funkció segítségével, valamint még egyszerűbb hibaelhárítás a lehetséges okok és megoldások felderítésén keresztül.

Az új szoftveres megoldásokon túlmenően az MSK specialistái felvilágosítást nyújtottak olyan területekkel kapcsolatban is, mint a raklapozás és az üvegek szállítószalagon történő szállításának technikai háttere, illetve a raklapcsomagoló rendszerek. Az egyik kiemelkedő pont az MSK raklapozási rendszereinek új, automatikus állíthatósága volt, a gyorsan cserélhető eszközökkel és a feladatok egyszerűsített változtatásait elősegítő mobil tárolóval.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.