Egyszerű gépvezérlés – MSK EMSY 6

A gép egyszerű vezérlése az MSK EMSY 6-val

Egyedi vizualizációs szoftver – kifejezetten MSK gépekre fejlesztve

A szállító, palettázó és csomagoló technológiák automatizálása egyre nagyobb nagy igényeket támaszt. Ahhoz, hogy megfeleljen a mai kihívásoknak, az üzemeltetőnek egy teljes egészként kell fókuszálnia a folyamatra. Az új MSK EMSY 6 szoftver gyors, grafikus áttekintést biztosít és segít a recept beállításban vagy a hibaelhárításban.

Az MSK EMSY szoftver hatodik generációja új beállításokkal és fejlesztésekkel jelentkezik:

  • Magas szintű adatbiztoság automatizált biztonsági mentések segítségével
  • Paraméter-beállítás grafikai támogatással
  • Korábbi paraméter beállítások
  • Proaktív karbantartás naptár funkcióval
  • Gyors hibaelhárítás a lehetséges okok és megoldások megjelenítésével
  • Biztonságos RFID felhasználó-azonosítás

Manapság az összes MSK projekt 80%-át MSK EMSY szoftverrel együtt szállítjuk.

Komplex rendszerek könnyű vezérlése

Az MSK EMSY (Electronic Management System) könnyűvé teszi a komplex palettázó, csomagoló és szállító rendszerek vezérlését. Lehetővé teszi a grafikus működtetést manuális és automatikus funkciókkal, üzemeltetési adatokat jegyez fel, paraméter profilokat kezel, statisztikát őriz meg, folyamatokat vizualizál, támogatja a proaktív karbantartást, lehetővé teszi a távoli karbantartás egy 24 órás VPN hotline szolgáltatáson keresztül, könnyebbé teszi a hibaelhárítást, opciókat kínál fel a belső információs hálózatépítéshez, és még sok mást is nyújt.

Pontos statisztikák a fejlesztéshez

Az MSK EMSY statisztikákat szolgáltat a hibákról, a karbantartásról, a gyártásról, valamint a működésről, a várakozásról és az állásidőkről, és ezeket grafikusan jeleníti meg a kezelő számára. Az egyes raklapok fogyasztási adatai, például a fólia, az áram, a gáz és a sűrített levegő statisztikailag is feldolgozhatók. Műszakonkénti, heti vagy havi stb. értékelések is lehetségesek. Az adatok szabványos programokba exportálhatók.

Egy kép többet ér ezer szónál

A világosan felépített, intuitív felhasználói interfész, a könnyen érthető állapotinformációk, valamint az EMSY 6 majdnem összes funkciójához elérhető felhasználói támogatás rövidebb betanulási időt tesz lehetővé a kezelőknek és egyszerűbbé teszi a hibaelhárítást. Az MSK EMSY 6 felhasználói szerkesztő lehetővé teszi Önnek, hogy saját különleges igényeihez optimalizálja a gép vezérlését.

A hálózatba kapcsolt és intelligens gépi folyamatok alapja

MSK EMSY 6 lerakja a hálózatba kapcsolt és okos gépi folyamatok alapjait, melyek a teljesen automatizált intralogisztika felé vezetnek, az Ipar 4.0. A felhasználói rendszerekkel (MES, ERP, SCADA, stb.) és perifériákkal kommunikálva a szoftver magas szintű folyamatautomatizálást kínál a raklaplogisztika területén, lehetővé téve minden, a raklapkezeléshez kapcsolódó rendszer összekapcsolt és szabványosított vezérlését.

Több szoftveres megoldás a mobil működtetéshez, állapotfigyeléshez, digitális támogatáshoz és központosított elemzéshez

A szoftver összekapcsolható az MSK EMSY család más termékeivel, így téve lehetővé az átfogó rendszerelemzést, mobil állapotfigyelést és az üzemeltetés közbeni mobilitást. A szerviz és karbantartási munkákat a digitális MSK szervizpad segíti elő.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.