MSK Shrink Frames - Secure shrink wrapping for household appliances

Zsugorfóliás csomagolás háztartási eszközök

MSK zsugorfóliás csomagolás háztartási eszközök számára

Hatékony szállítási csomagolás

Egy tiszta, sérülésmentes csomagolás, amelyben a háztartási eszköz jól és lehetőség szerint teljes egészében látható, igazolhatóan csökkenti a szállítási kárarányt.

A háztartási eszközök, mint pl. mosógépek, hűtőszekrények, stb. szállítási csomagolása egy elsődleges és egy másodlagos csomagolásból áll. A nyomásérzékenység vagy stabilitás miatt az elsődleges csomagolás támaszthat követelményeket a fóliacsomagolással szemben. Fordítva pedig bizonyos másodlagos csomagolás az elsődleges csomagolás lényeges megtakarítását teheti lehetővé. Az iparág speciális igényeinek kielégítéséhez az MSK hibrid rendszere is rendelkezésre áll.

A legmagasabb szállítási biztonság és csomagolás-rugalmasság az MSK zsugorfóliás csomagolásaival 

A szállítási csomagolással szemben támasztott követelmények rendszerében a zsugorfóliás csomagolás a mai napig egy kiváló technológiaként vált be és a legelterjedtebb és gyakran a legmegbízhatóbb csomagolási eljárás a háztartási eszközök vezető gyártóinál.

Előnyei:

 • magas szállítási biztonság az Ön terméke számára
 • modern termékmarketing
 • kitűnő display-hatás (ClearView hatás) nagyfokú védelem mellett
 • perforált fólia problémamentes használata a kondenzáció elkerülése érdekében
 • energia- és fóliaköltség megtakarítás a legvékonyabb fólia használata által
 • Teljes mértékben újrahasznosítható fóliák és újrahasznosított anyagokból készült fóliák is kaphatóak

Nagy rugalmasságú MSK fóliáskötegelés - MSK Flowtech

Kifejezetten a háztartási készülékek területén előforduló nagyon különböző termékformátumok költséghatékony csomagolására az MSK kifejlesztette az MSK Flowtech fóliás bandázsoló eljárását.

Előnyei:

 • különösen alkalmas különböző termékformátumok (hosszúság, szélesség) csomagolására
 • fóliamegtakarítás a vékonyabb fólia használatának köszönhetően és és méretre szabott fóliafüggöny minden egyes termékhez
 • könnyű fóliakezelés a vízszintesen tárolt fóliatekercseknek köszönhetően
 • legmagasabb csomagolási teljesítmény akár 400 termék csomagolása óránként (terméktől függően)
 • Teljes mértékben újrahasznosítható fóliák és újrahasznosított anyagokból készült fóliák rendelkezésre állása

Egyenletes csomagolás körös-körül

Az MSK Flowtech ideális csomagolási eredményt biztosít nagyon eltérő termékméreteknél is. A gép automatikusan ismeri fel a termékek méreteit és igény szerinti fóliás bandázsolást végez.

Fedőléc-felhelyező

Ha a termék felső síkját védő, felhelyezett kartonpapír nélküli termékekről van szó, akkor az automatikus termékfelismerésnek köszönhetően a fedőléc-felhelyező tökéletes méretű felső fóliaréteget alakít ki.

Testreszabott fóliazsák

A fóliás bandázsolás szorosan fogja át a terméket, termékenként minimális fóliafelhasználás mellett. Az egyedi termékmagassághoz igazodó bandázsolásnak köszönhetően nincs szükség a sarkok előzsugorítására.

Vízszintes fóliatekercsek

A vízszintes fóliatekercsek akár 1.000 mm átmérőjű fóliatekercsek használatát is lehetővé teszik. Könnyű kezelhetőséget biztosítanak és lényegesen meghosszabbítják a csere-intervallumokat.

Pengének köszönhető tökéletes fóliavágás

Pengével a fólia könnyen, szagmentesen vágható. A termikus alternatívához képest sokkal hosszabb csere-intervallumok is lehetségesek.

Három-méretű rendszer

Opcionálisan az MSK Flowtech három fóliatekerccsel látható el. Ez a lehetőség optimalizálja a felhasznált fóliamennyiséget és a csomagolási eredményt, különösen akkor, ha számos rakomány-magasság fordul elő, mint például a háztartási gépek szektorában.

MSK fóliazsákráhúzó - MSK Multitech

zsugorfólia-zsákos berendezéssel, az MSK Multitech-kel változó termékformátumok rugalmasan és kevés helyigénnyel csomagolhatók.

Előnyei:

 • változó termékméretek csomagolása akár hat különböző fóliaformátummal vagy fóliavastagsággal
 • fóliamegtakarítás vékonyabb fólia használata, illetve a fóliazsák precíz és egyedi méretre szabása által
 • csekély helyigény a kompakt építési módnak köszönhetően
 • könnyű karbantartás a süllyeszthető gépfejnek köszönhetően
 • teljes mértékben újrahasznosítható fóliák és újrahasznosított anyagokból készült fóliák is kaphatóak
 • magas csomagolási teljesítmény akár 260 termék óránként (terméktől függően)

Testreszabott fóliazsákok

Nagy mennyiségű fólia takarítható meg, mert minden egyes fóliazsák pontosan méretre van vágva. Az MSK koordinációs folyamata biztosítja, hogy minden egyes zsák termék-specifikusan kerül megnyitásra és alkalmazásra. Perforált fólia használata is lehetséges a páralecsapódás elkerülése érdekében.

Kompakt modellünk helytakarékos megoldást tesz lehetővé

A zsákráhúzás és zsugorítás egy helyen elvégezhető. Ez a modell korlátozott területekhez és közepes szintű csomagolási teljesítményekhez került kifejlesztésre.

Rugalmas és gyors

Gyártósori változatként az MSK Multitech óránként akár 260 terméket is képes feldolgozni. A ma még ismeretlen termékméretek már holnap csomagolásra kerülhetnek valamely MSK géppel, mivel akár hat különböző fóliaméretet vagy vastagságot is kezelhet. A fólia-csomagolóanyag tekercs formájában és nem nagy dobozokban történő tárolása jelentős helyet takarít meg.

Multi-formátumú rendszer egyszerű fóliatekercs-cserével

Az MSK Multitech akár hatféle fóliaformátumban vagy -vastagságban képes különböző méretű termékeket becsomagolni. Ez változó termékméretek mellett maximális rugalmasságot is biztosít. A fóliatekercs cseréje könnyen elvégezhető a biztonsági területen kívül.

MSK biztonsági zsugorító keretek – a termékek és a környezet védelmére

MSK biztonságos és fenntartható zsugorító keretrendszereket kínál. A fóliáskötegelési eljárásból, illetve fóliazsákráhúzóból és egy MSK zsugorítókeret-rendszerből álló termékspecifikus kombináció egy költséghatékony csomagolási rendszer t jelent a szállítási csomagolás területén. Az MSK által kifejlesztett, nemzetközileg ismert MSK alsózsugorítási eljárás által a fólia maximális rugalmassága teljes mértékben érvényre jut és ezáltal biztosított a becsomagolt háztartási eszközök lehető legnagyobb szállítási stabilitása. Ez az eljárás a fóliát mélyen a termék alá vasalja. A termékeket ezáltal biztonságosan lehet egymásra rakni, rakodni és szállítani.

Előnyei:

 • Alacsony energiafelhasználás és optimális energia-hatékonyság hővisszanyerés révén
 • Termék-specifikus zsugorítás: a meleglevegő-áram automatikus illesztése valamennyi termékmérethez és zsugorító zónához
 • További energia-megtakarítás az MSK Covershrink-el együtt használva
 • Korszerű és tanúsított Biztonsági Rendszer (DVGW tanúsítvánnyal) lég- és gáznyomás figyelővel
 • Karbantartást nem igénylő MSK fűtőelemek 5 év jótálással
 • Gáz- vagy elektromos változatban kapható

Az MSK Covershrink-el akár 40 %-os energiamegtakarítás érhető el

Az MSK zsugorfóliás csomagolórendszerek a szabadalmaztatott energiatakarékos MSK Covershrink modullal láthatók el, illetve az utólag is felszerelhető. Az MSK Covershrink-el a fóliavastagság és a termékformátum függvényében akár 40 %-os energiamegtakarítás is elérhető.

Biztonságos zsugorítás az MSK-val

Az MSK speciális levegőrendszerének köszönhetően a fólia megőrzi rugalmasságát, fáradási ellenállását és energiahatékonyságot is biztosít.

Válasszunk elektromos fűtési rendszert

Az MSK zsugorfóliázó technológia elektromos változatban is elérhető az MSK Corritech eCovershrink-el. Egyesíti a nagy rakománystabilitást a fenntarthatósággal.

Kellően felkészülve a jövőre

A ma még ismeretlen jövőbeli termékméretek holnap már olcsón csomagolhatók az MSK zsugorfóliás csomagoló rendszerekkel. Az MSK gépek biztonságos zsugorítási eljárásokat alkalmaznak alacsony hőmérsékleten, ily módon a termékeket szisztematikusan és gondosan csomagolják.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.