MSK Individual solutions for packaging systems and conveyor systems

Egyedi csomagolási rendszeri megoldások

Csomagolási rendszerek speciális igények kielégítésére

Egyedi megoldások egyedi termékek számára

A legkülönbözőbb ágazatok csomagolástechnológiája és szállítástechnikája területén szerzett sokéves tapasztalat alapján magasan képzett MSK tervezőcsapatok egyedi csomagolási berendezéseket és szállítási rendszereket fejlesztenek vevőspecifikus termékek számára.

Az MSK-nál folytatott innovávió nem ismer határokat

Az MSK innovációs képességére egy jó példa a BMW X5 tengeren túli szállítására alkalmas szállítási csomagolás. Közvetlenül az amerikai üzemben való gyártás befejezését követően a BMW terepjárót az MSK berendezései a tengeren túli szállításhoz zsugorfóliával becsomagolják, így biztonságosan védve kezdheti meg a jármű a hosszú tengeri utat.

A viaszról, mint szállítási védlemeről való lemondás pedig óvja a környezetet.

Minden egyedileg összerakott paletta különböző

Teljesen mindegy, hogy mennyire különbözőek az Ön raklapos rakományai, mi olyan csomagolási rendszereket tervezünk az Ön számára, amelyek a termékeit rugalmasan és költséghatékonyan csomagolják.

XXL óriásméret az MSK-nál is van

Különösen nagy elemek számára az MSK speciálisan kifejlesztett csomagolási berendezéseket kínál. Egy példa erre a nyújtottfólia-zsákos csomagolóberendezés, az Tensiontech XXL, amely a szigetelőanyagok vezető gyártóinál kerül bevetésre.

Önnek milyen követelményei vannak?

Kíváncsian várjuk, hogy az Ön terméke milyen csomagolási követelményeket támaszt velünk szemben. Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen állunk rendelkezésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.