The highly qualified MSK engineering teams develop individual packaging systems and conveyor systems for customer-specific products

Egyedi csomagolási rendszeri megoldások

Csomagolási rendszerek speciális igények kielégítésére

Egyedi megoldások egyedi termékek számára

Alegkülönbözőbb ágazatok csomagolástechnológiája és szállítástechnikája területén szerzett sokéves tapasztalat alapján magasan képzett MSK tervezőcsapatok egyedi csomagolási berendezéseket és szállítási rendszereket fejlesztenek vevőspecifikus termékek számára.

Az MSK-nál folytatott innovávió nem ismer határokat

Az MSK innovációs képességére egy jó példa a BMW X5 tengeren túli szállítására alkalmas szállítási csomagolás. Közvetlenül az amerikai üzemben való gyártás befejezését követően a BMW terepjárót az MSK berendezései a tengeren túli szállításhoz zsugorfóliával becsomagolják, így biztonságosan védve kezdheti meg a jármű a hosszú tengeri utat.

A viaszról, mint szállítási védlemeről való lemondás pedig óvja a környezetet.

Minden egyedileg összerakott paletta különböző

Teljesen mindegy, hogy mennyire különbözőek az Ön raklapos rakományai, mi olyan csomagolási rendszereket tervezünk az Ön számára, amelyek a termékeit rugalmasan és költséghatékonyan csomagolják.

XXL óriásméret az MSK-nál is van

Különösen nagy elemek számára az MSK speciálisan kifejlesztett csomagolási berendezéseket kínál. Egy példa erre a nyújtottfólia-zsákos csomagolóberendezés, az MSK Tensiontech XXL, amely a szigetelőanyagok vezető gyártóinál kerül bevetésre.

Önnek milyen követelményei vannak?

Kíváncsian várjuk, hogy az Ön terméke milyen csomagolási követelményeket támaszt velünk szemben. Vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen állunk rendelkezésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.