MSK feszítőfóliás csomagoló rendszerek logisztikai központok részére

MSK feszítőfóliás csomagoló rendszerek logisztikai központok részére

MSK feszítőfóliás csomagolás raklapokra helyezett, megrendelt áruhoz

A raklapokra helyezett, megrendelt áru részére kidolgozott szállítási csomagolási módnak kellő rugalmasságot kell mutatnia, mégpedig a rakomány nagyon különböző jellemzői miatt. Az akár 20 µm finomságú feszítőfóliás csomagolási mód tűnik sok esetben a legjárhatóbb útnak a feszítőfóliás csomagolási feladat megoldására; további előnyöket is kínál, így például a kész csomagolás lopásálló, a végletekig leegyszerűsödik a fóliatekercsek cseréje és megbízhatóan előre kiszámítható a fóliafelhasználás.

ELŐNYÖK:

  • Fokozott védelem lopás ellen a zárt lefedésnek köszönhetően
  • Lényegesen egyszerűbb a fóliatekercsek cseréje
  • Előre kalkulálható a fóliafogyasztás
  • Könnyen leolvasható vonalkódok és márkafeliratok az átlátszó fólia altt
  • Könnyű karbantartás, mivel a gépfej leereszthető és a vezérműszíjas technológia is csekély karbantartást igényel

Hatékony MSK Tensiontech fólia-ráfeszítő gép: precíz feszítési technológia, amelynél a kontúrok érzékelése nagyon pontos

Az Tensiontech fólia-ráfeszítő gépnél speciális MSK technológiát alkalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy óvatosan tekeredjen a fólia a rakomány köré. Ennek a módszernek az alkalmasságáról már több logisztikai központban is meggyőződtek és jóváhagyták az eljárást olyan csomagolási megoldásokhoz, ahol feszítőfóliás csomagolásról akarnak hatékonyabb fólia-ráfeszítő technológiára áttérni. Az MSK fólia-ráfesztő gép először regisztrálja a rakomány pontos geometriáját, hogy tökéletesen tudjanak illeszkedni a fóliarétegek minimális anyagfelhasználás mellett. A fólia-ráfeszítő gép PLC vezérlő rendszere automatikusan kiszámítja a pontos fedési hosszúságot, a fesztőerőt és a kinyújtási méreteket, valamint meghatározza a lefedés módját. A rendszer ennek megfelelően illeszti egymáshoz a feszítőerőt és a fólia-ráfeszítő műveletet, így fólia takarítható meg és nagy lesz a rakomány stabilitása.

Zárt fólia-lefedések a lopás elleni fokozott védelem érdekében

A feszítőfóliás csomagoláshoz képest egy teljesen zárt fólia-lefedés kínál fokozott védelmet lopás ellen. A termékek öt oldalról is védelmet élveznek szennyeződéssel és nedvességgel szemben, mialatt a rakodás és szállítás történik. A vonalkódok és márkafeliratok, logók könnyen leolvashatók az átlátszó fóliabevonat alatt, mivel csak egy réteg fólia veszi körül a rakományt, nem úgy, mint a feszítőfóliás csomagolás esetén.

Automatikus raklapkezelés, nyitott raklaplábakkal

AGV rendszert használó automatikus raklapkezeléshez, valamint magas előterű raktárokhoz az MSK cég olyan fólia-ráfeszítő megoldást kínál, amelynél a raklaplábak fóliatakarástól mentesek. Ennek eléréséhez az Tensiontech fólia-ráfeszítő gépeket ellátták MSK peremfeszítő funkcióval, aminél a fólia a raklap felső táblájára kerül.

Könnyű kezelés, megtakarítás karbantartás és fóliaanyag terén

Az MSK fólia-ráfeszítő gépeket kifejezetten úgy tervezték, hogy kezelésük és karbantartásuk minél egyszerűbb legyen a logisztikai központokban. Mindenféle mozgatás villamos motorral történik, amihez csekély karbantartási igényű vezérműszíjak csatlakoznak; hidraulikus rendszerek alkalmazását teljesen mellőzik. A gépfej karbantartáshoz elektromos hajtással leereszthető és a lezáró rudak is könnyen cserélhetőek megfelelő szerkezet segítségével. Az EMSY szoftveres megjelenítő rendszer lehetővé teszi elsősorban 3D képek kezelését, amihez legtöbbször nincs is szükség különösebb előképzettségre. A beépített karbantartási menedzsment funkció megkönnyíti az ön feladatainak tervezését és végrehajtását, amikor az anyagmozgatásban csúcsidő van. A gépkezelőtől függetlenül az MSK fólia-ráfeszítő gépek hosszú távon garantálják a minimális fóliafogyasztást és hozzájárulnak ahhoz, hogy a logisztikai folyamatok fenntarthatósága megfelelő legyen.

Nagyteljesítményű berendezések minimális helyigénnyel

Az MSK fólia-ráfeszítő rendszerek jól behatárolható térben működnek. Kompakt felépítésüknek köszönhető, hogy az ilyen gépeknek szerény a helyigényük, legalábbis a fóliafeszítő-csévélő gépekhez viszonyítva. Speciális MSK módszer áll rendelkezésre a fóliafedés előregyártásához, míg az éppen érzékelt raklap biztosítja a gyors csomagolási ciklust a már kiválogatott raklapok esetén. Az Tensiontech fólia-ráfeszítő gépekre jellemző, hogy a gépfej leereszthető a munkaszintig, így lényegesen egyszerűbb a karbantartási munka és minimális a műveleti idő is. Az is előny, hogy a fóliatekercsek a védőkorláton kívülről cserélhetők, vagyis nem szükséges emiatt a rendszert leállítani.

Éjjel-nappali műszaki segítségnyújtás

Különösen nagy átmenő forgalom, komolyabb időbeli szorítás és szakmai tudás hiánya esetén éjjel-nappali technikai segítség áll rendelkezésre. MSK 24 órás szerviz-lehetőséget kínál, még akár karácsony táján is. Nemzetközi jelenléte és többnyelvű szakmai gárdája miatt is megbízható partner az MSK.