MSK Stretch hood solutions for beverage pallets

Nyújtottfóliás csomagolás italok

MSK nyújtottfólia-zsákos megoldások italraklapok számára

Az italiparban a hatékony termelési folyamat mellett mindenekelőtt a higiénia standardokra vonatkozó magas követelmények bírnak központi jelentőséggel.

Ezért az MSK csomagológépek az MSK Clean-Design-nal kaphatók. Láncok helyett fogaskerekek gondoskodnak a karbantartást nem igénylő és higiénikus üzemeltetésről. A teljes fóliakezelés hidraulika nélkül történik a terméken.

Az MSK nyújtottfólia-zsákos csomagoló-berendezések raklapos italtermékeket csomagolnak a szállításhoz rugalmasan és költséghatékonyan. A speciális eljárás és a szabadalmak a becsomagolt termékek jó reklámhatását nyújtják. Ezenfelül tartós energia- és anyagmegtakarítást tesz lehetővé ez az MSK technológia.

A hagyományos nyújtottfóliás csomagolási módszerekkel szemben a MSK nyújtottfólia-zsákos csomagolással csomagolt termékek a feszített fóliacsomagolás alatt optimálisan felismerhetők, ún. display-hatás érvényesül. Az MSK raklapos csomagolás számára gyártott gépeivel perforált vagy nyomtatott fóliák használata is lehetséges. Ezáltal elkerülhető a páralecsapódás és hatásosan érvényre jut a márkajelzés a csomagoláson.

Nyújtottfólia-zsákos csomagolási berendezés, az MSK Tensiontech:

nagyteljesítményű rugalmas nyújtottfóliás csomagolás

teljesen automatizált nyújtottfólia-zsákos csomagolási berendezés, a magas teljesítménykövetelményekre kialakított MSK Tensiontech a legkülönbözőbb raklapméreteket egy stabil nyújtottfólia-zsákkal csomagolja. A fóliazsák minden raklapméretre kinyújtható, egyedileg beállított hosszúsági és szélességi irányú tetszőleges koordináták szerint. Ez vékonyabb fólia használatát és a legkülönbözőbb raklapméretek csomagolását engedi meg. Az MSK vertikális nyújtás emelett növeli a rakomány stabilitását is.

Előnyei:

  • fűtőenergia alkalmazása nélküli csomagolás
  • precíz zsákráhúzás a fólia redőzésére kialakított szabadalmaztatott MSK berendezés (EP 1 353 847) és az MSK vertikális-fóliakifesztési eljárás (EP 1 717 148) által
  • vékonyabb fólia használata az MSK háromdimenziós koordináta-rendszer szerinti nyújtási eljárásnak köszönhetően
  • megbízható elektromechanikus MSK fólianyitó-rendszer és minőségi hegesztési varrat
  • perforált fóliák problémamentes alkalmazása a páralecsapódás elkerülése érdekében
  • karbantartást nem igénylő fogaskerekekkel kialakított MSK Clean-Design
  • legegyszerűbb, ergonomikus karbantartás a süllyeszthető gépfejnek köszönhetően 

Kiegészítő modulok a legnagyobb rakománystabilitás érdekében

MSK-fóliavisszahajtós csomagolás / Gallércsomagolás / Alsónyújtási eljárás

Speciális fóliaráhúzó eljárások egy kiegészítő fóliaöv igénybevételével erősítik meg a raklapos rakományt különösen kritikus rakodási terület esetén.

  • Fóliavisszahajtós csomagolás: egy további fóliaöv erősíti meg a rakományt tetszőlegesen kritikus rakodási magasságban.
  • Gallércsomagolás: a fólia a raklap felső lécén, mint egy öv fűzi le a rakományt.
  • Alsónyújtási eljárás: a fóliát mélyen a raklap alá húzzák.

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.