MSK Palletizers & Depalletizers for glass and bottles

Palettázó rendszerek üveg

MSK palettázó rendszerek az üreges üvegipar számára

Moduláris elven felépített palettázók és palettázó robotok üvegtermékek palettázására

Az MSK palettázóival az üvegipar jól felszerelt a jövőre nézve: az MSK megfelelő palettázó megoldásokat kínál a különböző üvegtartály-formák számára és minden szükséges gépteljesítményre. Az MSK moduláris elve nagy rugalmasságot nyújt az Ön már meglévő palettázó berendezéseinek bővítéséhez, tekintet nélkül arra, hogy részben vagy teljesen automatizált berendezések vagy teljesen automatizált palettázó robotok működnek Önnél.

Előnyei:

 • nagymértékű rugalmasság a moduláris felépítésnek köszönhetően
 • különböző palettázó fejek
 • minimális karbantartás- és alkatrész-szükséglet
 • egységes irányítási elv
 • minden elem jó hozzáférhetősége
 • rövid átállítási idő a munkafolyamat váltásánál
 • átfogó kiegészítő modul kínálat

Teljes- és félautomatizált palettázó rendszerek / depalettázó rendszerek 

A teljesen automatizált palettázó berendezések, az MSK Triotech és MSK Duotech egyállványos, forgókarral felszerelt ún. torony palettázó rendszerek, amelyek depalettázóként is bevethetők. 

 • a palettázó oszlop rögzítve van a talajon és csak a palettázó kar forog az oszlop körül
 • helytakarékos felépítés a legszűkebb térben való alkalmazhatósághoz
 • MSK Duotech a kicsi és közepes - 2 réteg/perc - teljesítményig
 • MSK Triotech a nagy teljesítőképességű és nagyon komplex palettázó alkalmazásokhoz 3 réteg/perc teljesítményig

Nagy teljesítményű portálrendszer

Az MSK Triotech Gantry egy nagy teljesítményű portálrendszer, percenként akár 3 réteg teljesítménnyel. Az időszalagok alacsony karbantartási igényű működést és kifogástalan üveghigiéniát biztosítanak.

"Kapurendszer" elven működő nagyteljesítményű palettázó

A nagyteljesítményű palettázó rendszer, az MSK Quintech egy ún. kapurendszer, amelyet magas, akár 4 réteg/ perc palettázó teljesítményre alkottak. A rendkívül nyugodt működés érdekében kifejtett, pontosan vezetettt lineáris mozgás tünteti ki ezt a rendszert.

Teljesen automatizált palettázó robotok a nagyobb rugalmasság érdekében

Az MSK Robotech elnevezésű palettázó robot a legkisebb térben hatékony: a legkülönbözőbb palettázó egységeket, mint pl. clean pack-eket vagy üveg rétegeket, minden kívánt rétegkép szerint rá lehet helyezni a raklapra.

Félautomatizált palettázó rendszerek  

Az MSK Semitech elnevezésű palettázó egy egyszerű "kapus" palettázó rendszer kicsi és közepes, 2 réteg/perc teljesítményhez. A fej lineáris mozgása által kiválóan alkalmas félautomatizált palettázó alkalmazások számára manuális tevékenységgel, gyakran egyedüli palettázóként a vészüzem számára.

MSK palettázó fejek a különböző üvegpalackok és üreges üvegtartályok számára 

Függetlenül attól, hogy tömítőcső, vákuum vagy univerzális fej, a standardizált gyorsan cserélhető zárnak köszönhetően az MSK palettázók palettázó fejei gond nélkül és gyorsan cserélhetők. 

 • Palettázó fej tömítőcsővel
 • Palettázó fej vákuummal
 • Univerzális palettázó fej

MSK palettázó berendezések és palettázó robotok kiegészítő moduljai

Az üreges üvegtermékek egyedi palettázásának érdekében az MSK minden üveg palettázó rendszerhez és palettázó robothoz a kiegészítő modulok széles választékát nyújtja:

Palack felrakó asztalok

A palackok felhalmozódását a kemence után vagy a palack áramlása során az akkumulációs asztalok, ellenőrző asztalok vagy körasztalok végzik.

Palack betáplálás és rakodógép

A szervohajtású toló- vagy felvevő-és -lerakó MSK rakodómodellek paramétervezérelt útvonal-optimalizálással működnek, és biztosítják a palackrétegek lehető legjobb előkészítését. A legfeljebb hat sor végrehajtása ötvözi a nagy teljesítményt a csendes működéssel. A speciális MSK technika robusztus és gyors beállítást biztosít működés közben, a szerszámok egyszerű cseréjét és a legalacsonyabb munkaváltási időket.

Rugalmasság a tálcákban

Az MSK palettázó robotok közbenső tálcákat is alkalmaznak.

Tálca felállítása MSK Traytech segítségével

Az MSK Traytech lapos kartonból gyárt tálcákat egy teljesen automatizált munkafolyamatban, 3,5 réteg / perc teljesítménnyel. A karton kívülről van beállítva, így biztosítva az üvegedények rétegképződését. A gép egy szabadon felhasználható kattintási mechanizmuson alapul, tűzés vagy ragasztás nélkül.

Középre igazított keret réteglap-beszúróval

A központosító kocsi külön vezérelt oldalainak köszönhetően (hosszirányban és átlósan) a központosító keret és az integrált réteglemez-beszúró optimálisan pozícionálhatja magát a megfelelő rétegméreteknek megfelelően.

Teljes információ az MSK címkézővel

Az MSK által kifejlesztett innovatív címkézési rendszer lehetővé teszi a raklapok zökkenőmentes nyomon követését közvetlenül a raklapozó elhagyása után. A szokásos megoldásokhoz képest a címkézési rendszer a költséghatékony anyagköltségek miatt kiemelkedik. Az MSK címkézőt kifejezetten műanyag tálcákkal ellátott raklapokhoz fejlesztették ki. A rendszernek csak papírlapra van szüksége - nincs szükség ragasztó vagy öntapadós címkék használatára.

MSK Looptech

Az MSK Looptech minden kívánt palackréteget biztosít a belső szállításhoz. A gép integrálható a palettázási folyamatba (rétegverzió), vagy elérhető önálló változatként a palettázó után.

MSK kipalettázó rendszerek

A teljesen automatikus palettázó rendszerek kipalettázóként is szolgálhatnak, például a Depal-Repal-vonalakon a minőségbiztosítás érdekében.

MSK palack tájékozódó

Az MSK palack tájékozódó egy mozgatható kereten van beállítva. Oldalirányban dokkolható a palack szállítószalag-rendszerének mechanikai megváltoztatása nélkül. Ez az egyszerű, rugalmas integráció lehetővé teszi az MSK palack tájékozódó használatát különböző palacksorokon.

és így tovább…

Mindig a megfelelő megoldás

Az MSK palettázó ugyanolyan egyedi, mint egy üveggyártás. Függetlenül attól, hogy milyen teljesítményre van szükség, akár részben, akár teljesen automatikus, akár robotokkal, akár hagyományosan, az MSK raklapozási kínálata testreszabott megoldásokat kínál. Az MSK palettázók sokféle üvegedény-formát képesek feldolgozni, és nagy rugalmasságot tesznek lehetővé a raklapozó rendszerek elrendezésében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.