robot palletizing systems by msk

MSK raklapozó robotok

Multifunkciós raklapozó robotok a legszűkebb helyeken szükséges nagymértékű rugalmasság biztosításához

Az MSK Robotech raklapozó robot sokoldalú gép az Önök számos csomagolási formátumú termékeinek raklapra helyezéséhez és raklapról történő levételéhez

A változó termékelvárások, szezonális csomagolási trendek, költségmegtakarítási igények és szűk területek nagyfokú rugalmasságot követelnek a sokféle termék gyakran vegyes üzemben történő raklapra helyezése és levétele során. Olyan sokoldalú gépre van szükség, amely a legszűkebb területeken is képes nagyfokú rugalmasság és pontosság mellett valamennyi feladatot egyidejűleg elvégezni. Az MSK Robotech raklapozó robot a megfelelő megoldás erre a feladatra.

ELŐNYÖK:

  • Rugalmas raklapozás és raklapokról történő levétel a legszűkebb helyeken is
  • Kiemelkedő pontosság és teljeskörűen automatizált folyamatok
  • Alkalmas a termékek és a csomagolási formátumok széles skálájához 
  • Moduláris felépítés széleskörű kiegészítő modulokkal
  • Kiegészítő funkciók biztosíthatók, például tálcakezelés
  • Egyszerű karbantartás és alacsony szintű kopás
  • Könnyű kezelhetőség az MSK EMSY vizualizációs szoftvernek köszönhetően


Az MSK raklapozó robotállomás testreszabott az Önök belső logisztikájához

Az MSK raklapozó robotrendszerek egyedi igények szerint kerültek megtervezésre, nagy pontossággal raklapozzák vagy veszik le a sokféle terméket, például üvegedényeket, palackokat, rekeszeket, kannákat, hordókat, zsákokat és sok egyebet, a meghatározott csomagolási mintáknak megfelelően. Legyen szó komplett rétegekről vagy egyedi csomagok kezeléséről, a különböző raklapozó fejekkel és kiegészítő modulokkal ellátott berendezés az MSK robottechnikát hatékony és erőteljes raklapozó rendszerré alakítja. A hálózatban működő perifériák és az integrált szállítórendszerek biztosítják a zökkenőmentes anyagmozgatást a raklapozási folyamatban, például az üres raklapok és tálcák teljeskörűen automatizált adagolását.
 

A megfelelő raklapozó fej az Önök termékeihez

Az MSK raklapozó fejek ugyanolyan egyediek, mint az Önök termékei. Termékváltás esetén a raklapozó fej illesztésével vagy cseréjével gyors és könnyű átállásra kerülhet sor. A raklapozó fej biztonságosan és kíméletesen veszi le a csomagot vagy a termékréteget a szállítószalagról és a kívánt csomagolási vagy rétegformátumnak megfelelően pontosan helyezi azt a raklapra. Az MSK Robotech raklapozó robot a fordított sorrenddel is megbirkózik a termékek raklapról történő tökéletes levétele során. Szükség esetén a raklapozó robot könnyedén helyezi vagy mozdítja el az alsó vagy közbenső rétegként szolgáló tálcákat.

Mik az Önök igényei?

Érdeklődéssel várjuk, hogy az Önök termék-raklapozási vagy leszedési igényei milyen kihívásokat jelentenek majd számunkra. Lépjenek kapcsolatba velünk! Szívesen szolgálunk Önöknek tanácsainkkal.

Egyszerű kezelhetőség és átállás a raklapra helyezés és levétel során az MSK EMSY vizualizációs szoftver segítségével

Az MSK EMSY vizualizációs szoftvernek köszönhetően az Önök raklapozó robotrendszere könnyen kezelhető. Az MSK EMSY automatizálást kínál a paraméter-vezérelt gépbeállításokhoz. A gyártás szempontjából fontos valamennyi paramétert vagy termék- vagy tétel-alapon kezeli és ezek grafikus támogatással állíthatók be. Ezzel az átálláskor időt takarítunk meg és csökkentjük az oktatási és betanulási időt. A nagyszámú termékméretre alkalmazható egyszerű paraméterezésen, grafikusan segített utasításokon és 3D-s animációkon túl a szoftver támogatja a hibaelhárítást, szolgáltat statisztikákat, teszi lehetővé a távolból történő karbantartást, automatikus biztonsági mentésekkel biztosítja az adatokat és sok egyebet is lehetővé tesz. 

Egyedi tartozékok az Önök raklapozó robotrendszeréhez

A kiegészítő modulok széles választékának köszönhetően a raklapozó robotrendszerek kiválóan illeszthetőek az Önök egyéni igényeihez.

Tálcák automatikus behelyezése vagy eltávolítása

Igény esetén az MSK raklapozó robot alsó vagy közbenső tálcákat is el tud helyezni. Magasabb teljesítményigények esetén külön réteglap-behelyező kerül alkalmazásra.

Központosító keret a raklapozási folyamathoz

Az MSK központosító keretek biztosítják a termékek biztonságos raklapra helyezését és központosítják a rakományt az optimális stabilitás elérése érdekében.

Üres raklapok logisztikája és tálcák behelyezése

Az üres raklapok és tálcák teljeskörűen automatizált be- és kiadagolása a raklapozó vagy leszedő állomások szerves részét képezi. Az üres raklapok és tálcák speciális MSK tárakban találhatóak közvetlenül a raklapozó állomáson. 

Teljeskörűen automatizált fóliás bandázsolás csomagolatlan, raklapozott áruk belső szállításához

Az önálló megoldásként vagy a raklapozó rendszerbe integráltan kapható MSK Looptech fólia-bandázsolások a raklapozási folyamat előtt, alatt vagy után meghatározott termékrétegeknél alkalmazhatók. A rendszer a legszűkebb helyeken is működik és a legnagyobb gyártási sebességekhez is alkalmas.

FANUC Engedélyezett Rendszer-Integrátor 

FANUC engedélyezett rendszerintegrátoraként az MSK tapasztalatokkal rendelkezik robotmegoldások fejlesztésében és megvalósításában szinte valamennyi raklapozási alkalmazás esetén. Az MSK készen áll az Önök rendszerkövetelményeinek felülvizsgálatára és az Önök gyártását erősítő, automatizálási és hatékonyság-növelő megoldás megajánlására. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.