Üvegpalack szállító

MSK palackszállítási rendszerek az üreges üvegipar számára

Teljesen automatizált palackszállítás a komplex palack-szállítósorok számára a hideg végen

hideg vég területén szerzett évtizedes tapasztalat tette az MSK-t az üvegüzemekben használt szállítósorok egyik vezető gyártójává. Az MSK a teljes belső logisztikát szállítja a hideg vég számára, beleértve a palackszállítási rendszereket, a hűtőkemencétől a palettázó berendezésig – mindent egy forrásból.

Szabványosított csatlakozás a vizsgáló gépekhez

Az MSK üveg szállító sorok  szabványosított interfészt tartalmaznak az összes főbb vizsgáló  géptípussal.

Nagy rugalmasságú palackszállító

Az MSK palackszállítási rendszerek moduláris felépítése állítható talajvezetéssel gondoskodik a nagymértékű rugalmasságról, a jó rétegkialakításról és ezáltal az Ön palackszállításának teljesen automatizált lebonyolításáról. Technikai részletek, kiváló minőségű anyagok, változó méretek és a TQM mércéi szerinti szolíd kialakítás az Ön berendezésének nagy rendelkezésre állását nyújtja.

Előnyei:

 • nemesfém és prémium komponensek a különösen hosszú élettartamért
 • intelligens vezérlés és folyamatadat-ellenőrzés az MSK EMSY szoftverrel
 • a palack-szállítósor nagyfokú rugalmassága & modulárisan épített szortírozó sorok bővítési lehetőségekkel

Kiegészítő modulok az MSK palackszállítási rendszerek számára

Válogatott kiegészítő modulok az MSK palack-szállítósorait a hideg vég individuális követelményeihez igazítják:

MSK rétegképző asztal az üveg és palackrétegek számára

A rétegképző asztal egy palackréteggé tolja össze az üvegtartályokat. A palackréteget a forgófej segítségével  a palettázó rendszer rendelkezésére bocsátja.

Előnyei:

 • müanyag láncok a zökkenőmentes üvegszállítás érdekében
 • csekély mértékű kopás
 • fokozat nélküli beállítás a különböző rétegképekre
 • opcionális: a rétegképző asztal választás alapján kettő vagy három üvegréteg számára is kapható
 • opcionális: a fólia átpántoló rendszer, az MSK Looptech, a veszteség nélküli belső palackszállítás számára

Termékeinek higiénikus szállítása

A palackok higiénikus szállításának biztosítása érdekében az MSK opcionálisan fémborítást is kínál termékeihez. Minden meghajtáshoz  élelmiszer-minőségű olajat használ.

Függőleges oldalsó markolatú szállító pályák

A helytakarékosság vagy a speciális logisztikai követelmények érdekében az MSK oldal megfogó  technológiával rendelkező palackos szállító pályákat  kínál, például függőleges szállító pályákat, omega szállító pályákat, palackhidakat és palackfelvonókat. A függőleges oldalsó markolatú szállító pályák  palackkifúvási és vibrációs lehetőségekkel szerelhetők fel.

Omega szállítópálya

Az MSK omega szállító pályákat átjárókhoz, valamint a palackok légfúvással történő forgatásához és tisztításához használják.

Folyamatos mozgáselválasztó

A folyamatos mozgáselosztó nyomás nélkül osztja el az üvegedényeket négy vagy több sorra. Az egyes üvegedények között nem keletkeznek üres helyek.

Fel van szerelve a jövőbeli követelmények kielégítésére

Az MSK üveg szállítópályákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a holnap követelményeinek, és könnyen bővíthetők. Különösen előnyös, hogy az oldalakat érzékelőkkel, jelölőrendszerekkel és egyéb tartozékokkal szerelik fel. A további alkatrészek ezért gyorsan és komplikációk nélkül felszerelhetők az aktív működés során.

MSK üvegforgató egység

Az üveg és palackgyártásban használatos különleges formák számának növekedése az üvegipart új kihívások elé állítja. A hideg vég nagymértékű rugalmassága - csekély helyigénnyel párosítva - iránt van kereslet.

Az MSK kifejlesztett egy üvegforgató egységet, amelyet egy extrém kompakt méret tüntet ki. Központi különlegesség: az MSK üvegforgató egység „mobilisan“ egy mozgatható állványon található. A palacksor oldalához lehet kapcsolni, anélkül, hogy a sort előtte mechanikusan szét kellene szedni.

 • helytakarékos kompakt felépítés
 • nem szükséges fix installáció
 • különböző sorokon való mobil alkalmazás
 • költségmegtakarítás rugalmasság által: azon sorokhoz, amelyeknek tartósan nincs szükségük üvegforgatóra, nem kell a gépet megvásárolni

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.