Pallet conveyor systems for the beverage industry

Raklapszállítási rendszerek az italipar számára

MSK szállítási rendszerek italraklapok számára

Raklapszállítás és raklapkezelés a termeléstől a raklap-raktárig

raklapszállításnak a legkülönbözőbb követelményeket kell teljesítenie az italraklapok szállítása során. Csomagolás nélküli, részben instabil termékek, valamint a legkülönbözőbb raklapformátumok, mint pl. ½-, ¼- vagy Dolly-raklapok és a raklapok ezzel össszefüggő futásirány változása speciális szállítási átmeneteket igényel. Emellett a szállítási berendezésnek az italgyártás higiéniai standarjainak is meg kell felelnie.

Az MSK raklapkezelési spektruma az itaiparban magában foglalja a szállítást a palettázó helytől a csomagolási berendezésig és tovább a teherautóra történő rakodásig vagy a raklap-raktárig. A csomagolási anyagok, úgymint a termelési folyamathoz szükséges üres üveg- vagy müanyag palackok, illetve ládák számára szükséges raklapkezelés is az MSK teljesítési terjedelméhez tartozik.

 • több mint 20 éve az MSK gyártás szerves része nagyon magas saját gyártási aránnyal és minőségi standardokkal
 • hosszúéletű prémium komponensek az italipar standardjainak megfelelően egy higiénikus és tartós alkalmazás érdekében
 • csúszós és csomagolás nélküli rakományok biztonságos továbbadása a raklap - szállítási irányváltáltást követő - óvatos átadása által

Integrált szállítási rendszer raklapos csomagolási berendezések számára

Teljesen automatizált csomagolási rendszerekkel kombinálva a raklapos szálllítási berendezések integrált szállítási rendszerként működnek. Éppen a csomagolási berendezéshez való szállítás esetén a szállítandó áru precíz pozicionálása költségmegtakarítólag hat, mivel ezáltal csökkenthető a fólia terjedelme.
 

Fixen installált MSK raklapszállítók az italipar számára

Az átfogó Transtech termékprogram fixen telepített raklapszállítási rendszereket kínál szinte minden alkalmazás, raklapformátum és raklapfutási irány számára az italiparban. A legnagyobb leterheltség tartós üzemben az italfeltöltésben olyan mércék, amelyek szerint an MSK évek óta nagy sikerrel tevékenykedik.

 • MSK görgős szállító
 • MSK láncos szállító
 • MSK lamellás szállító
 • MSK forgatóeszközök

Mobil MSK raklap-szállítókocsi az italipar számára

Ahol a fixen telepített raklapszállít ók különböző termelési- vagy szállítósorok összekötéséhez való alkalmazása nem lehetséges, a villástargoncával való szállítás alternatívájaként mobil raklapszállítási rendszert is lehet alkalmazni. A termelési folyamat javítása mellett csökken a veszélypotenciál a munkatársak számára. Tapasztalt projetkmérnökök testre szabott layout-koncepciókat dolgoznak ki a vevőink számára olyan modulokkal, mint:

 • szállítókocsi (Linktech)
 • AGV szállítási rendszerek
 • liftek és függőleges szállítók

 

Előnyei:

 • nyugodt, automatizált termelés-áramlás
 • raklapspecifikus adatok nyomon követése a raktárig

Display-paletták hordozó palettára való automatikus felhalmozása

Az ún. düsseldorfi, ¼ vagy ½ ipari vagy Dolly-raklapok pozicionálására az MSK automatizált handling -rendszereket kínál kettő vagy négy display pozícionálására az Euro vagy ipari méretű hordozó palettán.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.