Raklapszállító rendszerek logisztikai központok részére

MSK raklap-szállítási technológia logisztikai központok részére

Teljesen automatikus raklap-kezelés, beérkező árutól egészen a rakodásig

Logisztikai és elosztó központokban a raklapok szállítása nagyon sokféle igényt támaszt a szállító rendszerekkel szemben. Kicsomagolt, részben instabil, válogatott termékeket tartalmazó rakományok, magas ciklusszámban kihozott és változó raklap-rakományok és ralapsúlyok rendkívül sima szállítást és kíméletes szállítószalagos továbbítást igényelnek, amikor a szállítási irány változik. Átfogó és teljesen automatikus logisztikai rendszerek, amelyek álló és mozgó raklapszállító modulokból állnak, valamint az MSK EMSY szoftver vezérli azokat, nyugodtan használhatóak a tagoncás forgalom korlátozására.

Teljesen automatikus raklap-csomagoló rendszerekkel kombinálva az MSK raklapszállító berendezések beépített szállító rendszerként működhetnek. Különösen csomagoló gépsorokhoz történő továbbítás esetén nagyon fontos a szállított egység precíz elhelyezése, mivel így költségmegtakarítás érhető el a fóliafelhasználás minimumra való csökkentésével.

ELŐNYÖK:

 • Simább és még pontosabb raklapkezelő logisztika, emelővillás targonca használata nélkül
 • A raklapra vonatkozó adatok megmaradnak a teljes logisztikai folyamat végéig, elsősorban az MSK EMSY szoftvernek köszönhetően
 • Költség takarítható meg, mert a fóliafelhasználás minimumra csökken a raklap-csomagolás alatt
 • Nagyfokú rugalmasság a szállítóberendezések váltásakor

Az MSK szállító rendszerek már több, mint 20 éve tekinthetők az MSK termelés szerves összetevőjének, elsősorban a vertikális beillesztés és a minőségi szabványok betartása jellemző. Prémium minőségű, hosszú élettartamú alkatrészek garantálják az MSK szállítóberendezések hosszú ideig való használhatóságát.

Álló MSK raklap-szállító modulos szállítási technológia logisztikai központok részére

Raklap-szállítószalagok és szállítóberendezések a követelmények széles skálájának teljesítésére

Az általánosan terjedő MSK Transtech termék-portfólió álló modulos szállítóberendezéseket kínál csaknem mindenféle alkalmazáshoz és raklapkezelési műveletekhez, logisztikai központok részére:

 • MSK görgős szállítószalagok
 • MSK láncos szállítóberendezések
 • MSK tányéros szállítóberendezések
 • MSK eltoló szállítószalagok
 • MSK forgó elemek

Mozgó MSK raklap-szállító kocsik, vertikális szállítószalagok és AGV szállítóberendezések logisztikai központok részére

Ahol az álló raklap-szállító berendezések használata nem megoldható, gyakran vetnek be emelővillás targoncákat csomagolatlan vagy becsomagolt raklapok szállítására. Ez azonban fennakadást okozhat a logisztikai folyamatban, fokozódhat a balesetveszély és nem kívánatos kipufogógázok is keletkeznek.

Mozgó raklap-szállító rendszerek jó megoldást jelenthetnek, mivel biztosítják a sima és automatizálható termékáramlást, és azt is elősegítik, hogy a raklapra jellemző adatok változatlanok maradjanak egészen a raktárig. Mozgó MSK szállítóberendezések lehetővé teszik a teljesen automatikus raklap-szállítást anélkül, hogy emelővillás targoncák zavarnák meg a munkafolyamatot.Tapasztalt tervezőmérnökök dolgoznak ki testreszabott megoldásokat ezekhez a rendszerekhez.

MEGOLDÁSOK:

 • MSK Linktech szállító kocsi
 • Vertikális szállítószalagok
 • AGV szállítóberendezések