Technológiai előny a hideg végen – Az MSK által nyújtott új rugalmasság

04.11.2014 Olyan innovációkkal, mint pl. a rugalmasan bevethető palackrendező állomás, az új zsugorfóliás csomagolási technológia akár 40%-os energiamegtakarítási lehetőséggel, illetve az MSK EMSY szoftver legújabb verziója, az MSK Covertech-Group új mércét állított fel a világ legnagyobb üvegipari kiállításán, a Glasstec-en 2014-ben.

Olyan innovációkkal, mint pl. a rugalmasan bevethető palackrendező állomás, az új zsugorfóliás csomagolási technológia akár 40%-os energiamegtakarítási lehetőséggel, illetve az MSK EMSY szoftver legújabb verziója, az MSK Covertech-Group új mércét állított fel a világ legnagyobb üvegipari kiállításán, a Glasstec-en 2014-ben.

Technológiai előny a hideg végen – Az MSK által nyújtott új rugalmasság

Olyan innovációkkal, mint pl. a rugalmasan bevethető palackrendező állomás, új zsugorfóliás csomagolási technológia akár 40%-os energiamegtakarítási lehetőséggel, illetve az MSK EMSY szoftver legújabb verziója, az MSK Covertech-Group új mércét állított fel a világ legnagyobb üvegipari kiállításán, a Glasstec 2014-en.

Követve a növekvő rugalmasság iránti iparági trendet, az MSK a Glasstec-en a palackszállítási rendszer újításai mellett bemutatta a valódi technológiai előnyt nyújtó új generációs MSK palackrendező állomást.

A  "Lehr"-t vagy a formacikkek rendszerezését követően a palackok szétválasztásához az új MSK rendező állomást nagyon egyszerűen lehet integrálni egy sorra, sőt rugalmasan különböző sorokon is alkalmazható. Az MSK rendezőállomás egy nagyon kompakt, mobil megoldás, amely integrálható a palackszállítási rendszerbe, a szállítószalag mechanikus szétválasztása nélkül  egyszerűen, oldalról való csatlakozó segítségével. A sorhoz való kapcsolódás az MSK Emsy-nek köszönhetően vezérlési oldalról olyan egyszerű, mint egy nyomtató összekötése a számítógéppel. A rendezőállomás csatlakoztatása után az MSK EMSY automatikusan felismeri ezt.

 

Egyéb híreink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.