40 éve MSK-gépgyártás Kleve-ben

08.06.2016 A Klevei MSK Verpackungs-Systeme GmbH gépgyártó vállalat ebben az évben ünnepli a 40 éves fennállását a gazdasági és politikai életből meghívott vendégekkel, illetve a régió valamennyi érdeklődője számára megrendezésre kerülő nagyszabású nyílt nappal.

A Klevei MSK Verpackungs-Systeme GmbH gépgyártó vállalat ebben az évben ünnepli a 40 éves fennállását a gazdasági és politikai életből meghívott vendégekkel, illetve a régió valamennyi érdeklődője számára megrendezésre kerülő nagyszabású nyílt nappal.

A gyárlátogatások a gépek bemutatásával kiegészítve betekintést nyújtanak a nemzetközi szinten tevékenykedő vállalat munkájának világába és termékeibe. A látogatók tájékozódhatnak az MSK-nál elérhető karrierlehetőségekről és a munkaügyi kilátásokról is. A jó szórakozásról egy változatos program élő zenével, étel és ital az ünnepi sátorban, valamint a gyerekek számára ugráló vár, nyereményjátékok, speed-kick és további programok gondoskodnak. Az Antenne Niederrhein ugyancsak a helyszínen lesz. A nyílt nap szombaton, 2016. június 18-án 11:00 - 15:00 óra között kerül megrendezésre a cég területén a Benzstraße-ban (Kleve). Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Az MSK csomagológépeket, palettázó berendezéseket, illetve szállítási rendszereket tervez és gyárt a legkülönbözőbb iparágak nemzetközi nagyvállalatai számára. Franciaországban, Magyarországon, az USA-ban és Kínában található telephelyekkel az MSK több mint 500 munkavállalót foglalkoztat, ebből mintegy 120-at Kleve-ben. Az Alsó-Rajna vidéken nemcsak a központ található, hanem olyan prémium-termékek gyártása is, mint a különleges gépek, nagysebességű berendézesek és prototípusok fejlesztése is. Alapítva 1975-ben Kalkar-Wissel-ben, az MSK az évek során globális szereplővé vált, amely a saját iparágában a piacvezetők közé tartozik.

Egyéb híreink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.