Az Ön raklap-logisztikája egyetlen forrásból

07.01.2019

A jelenleg csaknem 500 dolgozót foglalkoztató MSK több mint 40 éve létezik nemzetközi szinten működő családi vállalatként. Az MSK raklapozó, szállító és csomagoló gépeket biztosít a teljesen automatizált raklapkezeléshez, az áruk beérkezésétől egészen a teherautóra rakodásukig vagy a késztermékek raktárában történő elhelyezésükig. Híres cégek és logisztikai központok is visszatérő ügyfeleink közé tartoznak. A jelentős szintű vertikális integrációnak köszönhetően az MSK saját maga gyártja és fejleszti az anyagmozgató és csomagoló rendszereit, melyeknek vezérléséről a szintén a cégen belül kialakított szoftver gondoskodik.
Az MSK raklap lábat nem érintő Fóliazsák Csomagolása lehetővé teszi a logisztika automatizálását, beleértve az Automata Vezérlésű Járművek (AGV) használatát és az automatizált állványrendszeres tárolást is. 
A gépek intelligens és hálózati működését az MSK EMSY 6.0 vezérlő és vizualizációs szoftver alapozza meg. Kezeli a feljegyzett adatokat és kommunikál az ERP rendszerekkel a teljesen automata intralogisztika keretében. A több különböző iparágban szerzett hosszú távú tapasztalatukat felhasználva az MSK szakértői a 2019-es stuttgarti LogiMAT 2019-en fognak tanácsokat adni a személyre szabott raklap-logisztikai rendszerekkel kapcsolatban.
MSK a LogiMAT-on
2019. február 19-21.
szakmai kiállítás, Stuttgart, Németország

6-os csarnok, G27-es stand

Egyéb híreink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.