MSK raklapos csomagolások a PackExpo-n 2014-ben

20.11.2014 A PackExpo-n 2014-ben Chicago-ban az MSK Covertech Inc., a nemzetközi raklapos csomagolási megoldásk gyártója, az MSK Covertech-Group amerikai telephelye bemutatta a legújabb raklapos csomagolási megoldásokat a nyújtottfóliás csomagolás és a zsugorfóliás csomagolás területén.

A PackExpo-n 2014-ben Chicago-ban az MSK Covertech Inc., a nemzetközi raklapos csomagolási megoldásk gyártója, az MSK Covertech-Group amerikai telephelye bemutatta a legújabb raklapos csomagolási megoldásokat a nyújtottfóliás csomagolás és a zsugorfóliás csomagolás területén.

A PackExpo-n 2014-ben Chicago-ban az MSK Covertech Inc., a nemzetközi csomagológépgyártó MSK Covertech-Group amerikai telephelye, bemutatta a legújabb  raklapos csomagolási megoldásokat a nyújtottfóliás csomagolás és a zsugorfóliás csomagolás területén. A körsztreccselési technikával összehasonlítva sok vevő és érdeklődő meggyőződhetett a jelentősen nagyobb rakománystabilitásról az MSK technológiával csomagolt raklapok esetén. Különösen az MSK alsónyújtási- illetve alsózsugorítási eljárás, amelynek során a fólia mélyen a raklap alatt kerül rögzítésre, játssza ebben a döntő szerepet. Az MSK csomagolási eljárásával a raklapok ezenfelül öt oldalról védve vannak a nedvességgel és a koszolódással szemben és egyidejűleg optimálisan felismerhetők. Emellett az MSK nyújtottfólia-zsákos, illetve zsugorfóliás csomagolási eljárása a csomagolóanyag jelentős megtakarítását teszi lehetővé, mivel már nincs szükség pl. átpántolásra, Top-Frame-re vagy élvédőre, illetve megtakarítást az energiafelhasználásban. A kiállítást követően a Marietta-ban található MSK vevőközpont már több raklapos csomagolási tesztet végzett a legkülönbözőbb iparágak eredeti vevői termékeivel. 

Nagy érdeklődésüket fejezték ki még az MSK stand látogatói a robotpalettázás iránt, amelyet az MSK különböző iparágak számára gyárt.

Tájékozódjon Ön is az MSK csomagolási berendezéseinek az Ön termékei számára nyújtott előnyeiről: http://www.msk.de/produkte.html

Egyéb híreink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.