MSK Shrink frames - pallets shrink for chemical products

Zsugorfóliás csomagolás vegyipar

MSK zsugorfóliás csomagolási rendszerek a vegyipar számára 

A vegyipari termékek - terméktől függően - magas, illetve nagyon magas követelményeket támasztanak a rakomány stabilitásával szemben, különösen akkor, ha a kötegeket oszlopos formában egymásra rakva kell palettázni. A legnagyobb rakománystabilitást a termékre gyakorolt elhanyagolható nyomás mellett a zsugorfóliás csomagolás nyújtja.

Csomagológépek a vegyipari termelőüzemek igényeinek kielégítésére 

Speciálisan a vegyipar termelőüzemei számára opcionálisan kivitelezett gépeket kínál az MSK. Ez a variáció nemefém- vagy müanyag bevonatot kínál kiválasztott gép- vagy szállítástechnikai komponensek és speciális, védett elektromos komponensek számára is.

MSK Multitech zsugorfólia-zsákráhúzó:

helytakarékos csomagolási berendezés változó termékformátumok számára

A zsugorfóliás csomagolási berendezés, az MSK Multitech nevét a sokoldalúságának köszönheti. A berendezés teljesen automatizáltan akár 6 fóliaformátumot is fel tud dolgozni és egy gépben két eljárási lépést kínál: zsákráhúzást és zsugorítást. Ez nagy rugalmasságot jelent a legszűkebb térben is.

A magas minőségű MSK hegesztési varratképzésnek köszönhetően a berendezés hosszútávon megbízható fóliazsákot gyárt.

Az MSK zsugorfóliás csomagológépei egy alacsony hőmérsékletű vegyes levegőjű fűtőrendszerrel dolgoznak. A kíméletes zsugorítási eljárásnak köszönhetően a fólia szilárdsága akár hosszabb kinti tárolás esetén is megmarad.

Előnyei:

  • deformáció elkerülése a nyomásra érzékeny termékek esetén
  • nagy rakománystabilitás alul - és túlpalettázottság esetén
  • megbízható fóliazsák a fóliazsák testreszabása során a magas minőségű hegesztési varratképzésnek köszönhetően
  • alacsony hőmérsékleten működő biztonsági zsugorítórendszer
  • egyszerű karbantartás a süllyeszthető gépfejnek és a karbantartást nem igénylő fogaskerék technikának köszönhetően
  • karbantartást nem igénylő MSK fűtőelemek 5 év jótállással

MSK alsózsugorítási eljárás a nagyfokú rakománystabilitás érdekében

Már a 80-as években szabadalmaztatott MSK alsózsugorítási-eljárás forradalmasította a raklapos zsugorfóliás csomagolást, mivel ez az innováció nagymértékben hozzájárult a raklapos csomagoláshoz szükséges fóliavastagság csökkentéséhez.

Az MSK alsózsugorítási rendszer automatikusan beállítja magát a raklap körvonalára, a raklap biztonságos szabad pozicionálásának biztosítása érdekében. Mélyen a raklap futóélei alatt éri el a zsugorfólia a maximális tartását és ezáltal a lehető legnagyobb rakománysatbilitást nyújtja a raklapon található elemek számára.

Kiegészítő modul, az MSK Anti-Collage – a fólia nem ragad össze a termékkel és az alsó csomagolással

Az MSK Anti-Collage-eljárás zsugorfóliás csomagológépek számára történt kifejlesztése óta, a fólia összeragadása a műanyaggal csomagolt alsó kötegekkel már a múlté. Így nincs már szükség a drága elválasztó fóliarétegre.

Akár 40 % energiamegtakarítás az MSK Covershrink energiamegtakarítási modul segítségével

Az MSK zsugorfóliás csomagolási rendszereket rendszereket ki lehet alakítani, illetve utólagosan kiegészíteni az új, szabadalomra bejelentett kiegészítő modullal, amellyel a raklap jellemzőitől és a fóliavastagságtól függően, akár 40 % hőenergia megtakarítás érhető el.

A helyes raklapos csomagolási rendszer kiválasztása:

az Ön terméke dönt

Annak érdekében, hogy a termékre vonatkozóan az optimális csomagolási eljárást (zsugorfóliás vagy nyújtottfóliás csomagolás) tudjuk ajánlani, a vevőinkkel közösen összehasonlító szállítási szimulációs teszteket végzünk az eredeti termékkel az eredeti palettán az MSK vevőtechnikumunkban. Ez a legmegbízhatóbb út egy tényeken alapuló termékspecifikus megoldás lehetővé tételére.

Hibrid csomagolási berendezések a zsugorfóliás- és nyújtottfóliás csomagolás számára

Az MSK úgynevezett hibrid megoldásokat is kínál, azaz olyan csomagolási berendezéseket, amellyel a raklapokat egy zsugorfólia-zsákkal és egy nyújtottfólia-zsákkal is lehet automatizáltan csomagolni vegyes termelésben, időveszteség nélkül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.