Komplettsysteme Logistik

MSK komplett rendszerei logisztikai központok részére

Komplett raklapkezelő és rakomány-biztosító rendszer automatizálása egyetlen forrásból

MSK próbál folyamatosan megfelelni az egyre inkább erősödő ipari automatizálási trend követelményeinek (4.0 verzió), így teljesen automatizált logisztikai rendszereket fejleszt ki, amelyek a raklapos csomagolásra fókuszálnak. Az MSK komplett rendszerei lehetővé teszik teljesen automatizált logisztikai megoldás alkalmazását olyan raklapoknál, ahol nem közlekedik emelővillás targonca a beérkező áru, a raktár előtere, a csomagolótér és a kimenő áru között. A megfelelő adatátvitel és adatbiztonság a teljes logisztikai folyamat ideje alatt, valamint a periférikus eszközökhöz kapcsolódó digitális interfész kapcsolatokon keresztül garantálják az automatizálási lehetőség optimális szintjét.

ELŐNYÖK:

  • Automatikus raklapkezelés a beérkező áruk részlegében: szállítóeszköz teljesen automatikus kirakodása és raklapok kibontása
  • Válogatott árut tartalmazó rakomány hatékony biztosítása MSK raklapozó és csomagoló gépsorok, feszítő- vagy zsugorfóliás technológia alkalmazásával
  • Teljesen automatikus raklap-szállítószalagos rendszerek a beérkező áru, a raktár előtere, a csomagolótér és a kimenő áru között
  • Szállítóeszköz automata rakodása vagy raklapok raktározása
  • Könnyű kezelés, megfelelő adatátvitel és adatbiztonság komplett logisztikai folyamatnál, ahol MSK EMSY 6 szoftvert használnak

Hálózathoz kapcsolt, intelligens logisztikai folyamat MSK EMSY szoftverrel

Megfelelő vezérlést és a megjelenítő MSK EMSY 6 szoftvert használva az MSK cég programozói meg tudják valósítani a szükséges eljárások bevezetését, amelyek kielégítik a speciális igényeket, és amelyek megjelenítéssel egyértelműen és részletesen tájékoztatják a gépkezelőket.

Ez az adatbázissal is támogatott szoftver kommunikációs interfész kapcsolatot biztosít a vevő ERP rendszerével.  Kezeli és összekapcsolja a periférikus eszközökről (pl. szkenner, mérlegelő, címkéző stb.) érkező információkat, és ha szükséges, továbbítja a vevő saját rendszeréhez. A raklapokra vonatkozó adatok végig megmaradnak a teljes logisztikai folyamat alatt.

Automatikus raklapkezelés beérkező és kimenő árunál

A beérkező áruk részlegében a szállítóeszköz lerakodása közben a raklapok betáplálhatók automatikus logisztikai rendszerbe. A termékeket a berendezés letapogatja, regisztrálja az ERP rendszerben és kijelöli a rendeltetési helyre. A szállítószalagos rendszer vezérlő szoftvere (MSK EMSY) pedig jelenti a raklap pozícióját és adatokat küld vissza a vevő ERP rendszeréhez. Ez a hálózathoz kapcsolódás engedélyezi a vevőnek, hogy generálhasson szállítási dokumentumokat, mondjuk a kimenő áruk részlegében. Az intelligens raklap-válogató szakaszban az MSK rendszer lehetővé teszi a szállítóeszköz teljesen automatikus rakodásátl emelővillás targonca igénybe vétele nélkül.

Speciális csomagoló rendszerek válogatott áru rakomány-biztosításához

Az MSK csomagoló rendszereket úgy tervezik, hogy a raklapra helyezett, már kiválogatott termékek rakomány-biztosításánál alkalmazkodni tudjanak a logisztikai és elosztó központok speciális követelményeihez. Az MSK feszítőfóliás vagy zsugorfóliás ráfeszítő gépek rugalmasan igazodnak a különböző raklap-rakományokhoz. Ez lehetővé teszi a minimális fóliafelhasználást és nagyban hozzájárul a rakomány stabilitásához. A szabadalmaztatott MSK technológia alkalmazásával a raklaplábak fóliától mentesek maradnak, így biztosítva a sima kezelést az AGV szállító rendszerek, az automatizált, előteres raktárak vagy automatikus rakodás esetén.

Testreszabott műszaki tartalom

A különböző iparágakban szerzett több évtizedes tapasztalat alapján az MSK szakemberei komplett, testreszabott megoldásokat dolgoznak ki, amelyek megfelelnek az MSK rendszereket használó vevők speciális igényeinek, pl. alábbi esetekben: