Teljes rendszerek építési és vegyi anyagokhoz

MSK komplett rendszerek az építőanyag- / vegyipar számára

A teljes raklaplogisztika automatizálása, beleértve a palettázást, a szállítást és a csomagolást, egyetlen forrásból

A termékek beérkezésétől a rakodásig tartó folyamat (tehát a teljes anyagáramlás) automatizálása valamint a targonca-használat csökkentése érdekében az MSK személyre szabott és teljesen automatizált szolgáltatási rendszert hozott létre, melynek része a raklapszállítási technológia, a palettázó rendszerek és a raklap-csomagolás, nyújtottfóliás vagy zsugorfóliás csomagolással. Az EMSY programjának egyéni beállításai irányítják a teljes szolgáltatási rendszert, kapcsolódásssal a vállalatirányítási rendszerhez, illetve egyéb perifériaeszközökhöz.

ELŐNYEI:

  • Teljesen automatizált raklaplogisztika, a targoncaforgalom kiváltása vagy nagymértékű csökkentése az árubeérkezés, a termelés, a raktár, illetve a magas raktárak között
  • Az EMSY szoftvere által biztosított információs hálózat
  • A magas fokú folyamat-automatizálást elősegítő, a vállalatirányítási rendszerrel és egyéb perifériaeszközzel történő kommunikáció
  • Hatékony palettázó- és csomagolósorok nyújtottfóliás- és zsugorfóliás csomagolással, mindezt egyetlen forrásból
  • Teljesen automatizált teherautó be-és kirakodási folyamat

Rugalmas és hatékony raklapozó rendszerek robot-technikával 

Az MSK raklapozó robotrendszerek a vegyipari és az építés-vegyipari termékek széles skáláját raklapozzák az összes kívánt rétegformátumban - és a legszűkebb helyen is. A moduláris félépítésüknek köszönhetően az MSK raklapozók különböző raklapozó fejekkel és kiegészítő modulokkal láthatók el. Ily módon a lehető legnagyobb rugalmassággal rendelkező, rendkívül hatékony raklapozó állomássá válnak.

Hálózati és intelligens logisztikai folyamat az MSK EMSY-vel

Az EMSY 6.0-es vezérlő és vizualizációs szoftverével a szükséges folyamatok személyre szabottan kivitelezhetőek, továbbá könnyen megérthetőek és vizualizálhatóak.

Az adatbázison alapuló rendszer kommunikációs interfészeket biztosít az Ön vállalatirányítási rendszeréhez, valamint egyéb perifériaeszközeihez is, mint pl. szkennerek, mérlegek vagy címkéző berendezések. Az EMSY program a hálózaton keresztül megkapja a parancsot a raklap rendeltetési helyével kapcsolatban majd jelentést küld a raklap adatairól és pozíciójáról a vállalatirányítási rendszernek. Minden a raklappal kapcsolatos adatfolyam megszakítás nélkül zajlik a teljes logisztikai folyamat során. A hálózaton keresztül van lehetőség a kimenő árukkal kapcsolatos szállítási jegyzetek automatikus generálására is.

Automatizált teherautóra történő rakodás

Megnövelt rakodási hatékonyság: az MSK előszűrő funkciója lehetővé teszi a teljesen automatizált, rendszerszintű, targonca nélküli teherautóra történő rakodást.

Speciális palettázó- és csomagológépek vegyipari létesítmények számára

Az MSK speciálisan a vegyipar számára készített gépeket is kínál, amelyeknél rozsdamentes acélt és egyes gépkomponenseknél műanyag bevonatot is felhasználtunk. Ez a gép hosszú élettartamát teszi lehetővé vegyipari környezetben is.

Személyre szabott műszaki megoldások

Az MSK szakemberei az építőanyagokhoz és a vegyiparhoz kötődő több évtizedes tapasztalatukat felhasználva a megrendelői igényekhez illeszkedő, személyre szabott technikai megoldásokkal szolgálnak, mint például

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.