Enhancing sustainability and efficiency at the Cold End

To supply sustainable production solutions for the container glass industry, MSK has developed new technologies for the Cold End in the area of bottle conveyor systems, palletising and packaging, and pallet handling in general, Uwe Jonkmanns reports.
In recent years, climate protection and carbon footprints, hence sustainability, have become more relevant than ever. The ban on single-use plastics, in addition, played no small role in increasing demand for glass containers.…

Tudjon meg többet

Manufacturer of cold end equipment for the glass industry MSK offers solutions for conveying, palletising and packaging right through to fully automatic complete systems. Uwe Jonkmanns explains why Swiss glass packaging manufacturer Vetropack chose MSK to supply industrial packaging lines and logistics systems at its Croatian plant.
The only glass packaging manufacturer in Croatia, Vetropack Straža d.d. is the main supplier to the domestic food and beverages industry as well as catering to neighbouring markets in Slovenia,…

Tudjon meg többet

A nyírbátori gyártóbázissal, továbbá az USA-ban, Franciaországban és Kínában is telephellyel rendelkező, Kleve-i (Németország) székhelyű MSK Covertech Group 2019-ben átlagon felüli új beérkezett megrendelésállományt könyvelhetett el. A COVID-pandémia 2020. márciusában történt kirobbanásáig a könyvek a már 2020 jelentős részére is telítődtek és az azt követő üzleti évre vonatkozóan szintén jó helyzet volt kialakulóban.

A tulajdonos Hannen család és az MSK csoport Management-je korán felismerte, hogy a COVID-pandémia miatt…

Tudjon meg többet

Az MSK Covertech Group-ot 1975-ben, Németországban alapította Reiner Hannen, aki a Board of Directors tagjaként még ma is támogatja a Cégvezetést. A gépgyártással foglalkozó cégcsoportnak Németország mellett Magyarországon, Franciaországban, Kínában és az USA-ban vannak telephelyei. Az üveg- és italipar mellett az építőipar vegy- és háztartási gépiparban, papíriparban és a logisztika területén tevékenykedő cégek számára is gyárt csomagológépeket az MSK. A cégcsoport jelenleg több, mint 500 munkatársat foglalkoztat.

A…

Tudjon meg többet

2016.07.25 - A munkatársakért és környezetért viselt felelősségünk a…

Az MSK Covertech-Group a raklapos rakományegységek és nagy kötegek csomagolási berendezéseinek és anyagáramlási technológiájának nemzetközileg vezető gyártói közé tartozik. Vállalatcsoportunk egy az alapító család által irányított nemzetközileg terjeszkedő, közepes méretű gépgyártó vállalat, az alsó-rajnai Kleveben található székhellyel. Jelenleg több mint 500 munkatárssal és telephelyekkel Magyarországon, Franciaországban, az USA-ban és Kínában a csomagolóipar első címei közé tartozunk– a jövőre nézve is. Az MSK…

Tudjon meg többet

Complete cold end solutions for Saudi Arabia In autumn 2015, a second melting tank for the production of glass containers was commissioned at The National Company for Glass Industries (ZOUJAJ) in Riyadh, Saudi Arabia. The complete cold end, including bottle conveyor systems, palletisers, shrinkwrapping system, pallet conveyor system and a networked control software, was supplied by long-term partner and leading international equipment manufacturer, MSK. Uwe Jonkmanns reports.

>>Download

Tudjon meg többet

A csomagológépgyártó MSK egy hatékony végcsomagolósort sort telepített vágott kartonformátumok csomagolására a Mayr-Melnhof Karton AG-nál Frohnleitenben. A rendszer a raklapokat a keresztvágó után egy energiatakarékos biztonsági zsugorfóliás csomagolási berendezéssel csomagolja és gondoskodik a teljesen automatizált raklapszállításról egészen a raktárig.

Az MSK-nak adott megrendelés a kartongyártó számára a jobb csomagolási technológiába való bevezetést jelenti. Az új raklapos csomagolósor projektjét, amely az időközben…

Tudjon meg többet

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Specialistáink szívesen állnak rendelkezésére.